Η Επιστροφή: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε – Μεγάλη ανατροπή!

Η Επιστροφή: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε – Μεγάλη ανατροπή!

Η «Επιστροφή» την Παρασκευή 28 Ιουνίου ρίχνει αυλαία και τα τελευταία επεισόδια. Θα είναι ανατρεπτικά, με πολλές εκπλήξεις.

Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους, ενώ για κάποιους άλλους έρχεται η λύτρωση.

Οι πληγές των Κορωναίων είναι ακόμη ανοιχτές από τα πρόσφατα γεγονότα και στα τελευταία επεισόδια αναμένεται να κορυφωθούν όλες οι ιστορίες που τους αφορούν.

Η σύλληψη και ο εγκλεισμός της Βίκυς στην ψυχιατρική κλινική αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή όλων. Η ίδια για πρώτη φορά αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκαλέσει με τους φόνους που διέπραξε και παίρνει μια σημαντική απόφαση για να ξορκίσει μια και καλή την κατάρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ζερβός εντοπίζει το δολοφόνο και αθωώνει την Άννα

Η Βίκυ αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και αυτοκτονεί έχοντας πάντα δίπλα της τη μορφή του αγαπημένου της Λευτέρη. Το τραγικό πρόσωπο, όμως, σε αυτή την ιστορία δεν είναι άλλο από την Άννα, η οποία μένει ορφανή. Η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αν και γνωρίζει καλά πως έστω και με αυτόν τον τρόπο η μητέρα της λυτρώθηκε.

Δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι πάντα ο Χρήστος, όπως και η Μαργαρίτα. Ωστόσο, η Άννα παίρνει μία καθοριστική απόφαση για τη ζωή της και το μέλλον της. Μαζί με τον Χρήστο ανακοινώνουν στη Μαργαρίτα πως ο μόνος τρόπος να σταθούν και πάλι στα πόδια τους είναι να αλλάξουν περιβάλλον και να φύγουν για πάντα από τη γειτονιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 89-90

Την ίδια στιγμή, η ζωή της Ελενας βρίσκεται και πάλι Σε κίνδυνο και αυτή τη φορά υπαίτια είναι η Αθηνά, η οποία σχεδιάζει τη δολοφονία της.

Ο Στέφανος, όμως, ανακαλύπτει το θανάσιμο πλάνο της Αθηνάς, προειδοποιεί τον Παύλο και όλοι ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να σώσουν την Ελενα από την καταστροφική μανία της γυναίκας.

Η Αθηνά, όμως, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την Ελενα στο ίδιο τέλος με αυτό που είχε η αδελφή της… θα προλάβουν πριν να είναι αργά και για τις δύο γυναίκες;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *