ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Συμβόλαιο θανάτου για τη Μαργκώ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Συμβόλαιο θανάτου για τη Μαργκώ

Δραματικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Ο Πέτρος μεταφέρει στη Μαργκώ την πληροφορία ότι η Νικόλ το έσκασε κι εκείνη καταλαβαίνει ότι έχει πάει στην Αυστραλία. Το λέει στον πρέσβη, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες που αφορούν στη δραστηριότητα της Μαργκώ στο «dark web» και αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η τιμωρία της Μαργκώ έχει ήδη δρομολογηθεί!

Η Τατιάνα έχει προετοιμάσει τη διαφυγή τους και το ανακοινώνει στον Τόνυ, ο οποίος ξαφνιάζεται από το σχέδιό της…

Ο πρέσβης οριστικοποιεί το «χτύπημα» κατά της Μαργκώ, αφού είναι σίγουρος ότι έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του Συμβουλίου. Η Αννα εκπλήσσει ευχάριστα τον Αλέξανδρο με κάτι που κάνει γι’ αυτόν. Ο Ορφέας επικεντρώνεται στο τελευταίο του θύμα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ! Ο γιος του Σέκερη επιστρέφει στο σπίτι και η χαρά του διοικητή είναι μεγάλη. Τα νέα για τη σύλληψη του Σωκράτη αφήνουν τους πάντες άφωνους.

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Ελένη ανακοινώνει στους γονείς της ότι φεύγει άμεσα για το Λονδίνο και η αντίδραση του Παύλου είναι έντονη. Ο Χάρης κάνει κάτι πολύ γενναίο μπροστά στον Παύλο και καταφέρνει να τον εντυπωσιάσει. Η Τατιάνα σε ανύποπτο χρόνο μιλάει στον Σέκερη για την εμπλοκή του Τόνυ στο εμπόριο όπλων! Η Τατιάνα ρίχνει στάχτη στα μάτια του Σέκερη και υποκρίνεται πως όλα τέλειωσαν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Τόνυ. Παράλληλα, ο Τόνυ συναντιέται για τελευταία φορά με τη Μαργκώ και με τον τρόπο του την αποχαιρετά πριν φύγει για το Χονγκ Κονγκ. Σε ταξιδιωτικό πυρετό είναι και η Ελένη, που μετακομίζει στο Λονδίνο, ενώ ο Παύλος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως ένα από τα παιδιά του μεταναστεύει και φεύγει από κοντά του.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 271-272- 273-274-275-276-277-278 Β ΚΥΚΛΟΣ

Η Αμαλία μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι του Σέκερη, αλλά ο χωρισμός γίνεται σε φιλικό κλίμα.

Ο Στέφανος και η Ολγα ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού, με τη Λήδα να τους κάνει νάζια. Ο Αλέξανδρος γιορτάζει την πώληση της εταιρείας και καμαρώνει για την βοήθεια της Αννας. Ο Σέκερης καμαρώνει την Αθηνά στην αποφοίτησή της, αλλά τα γεγονότα που τρέχουν θα χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα. Τατιάνα και Ορφέας παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά…

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *