Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Βίκυ αυτοκτονεί

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Βίκυ αυτοκτονεί

Καταιγιστικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι πληγές που χωρίζουν τους Κορωναίους και τους Ανδρέου δείχνουν να επουλώνονται και η Βίκυ παίρνει μια σημαντική απόφαση για να ξορκίσει μια και καλή την κατάρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Και αυτή η απόφαση δεν είναι άλλη από το να βάλει τέλος στη ζωή της. Μπορεί η Ελενα στην τελευταία τους συνάντηση να της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά, αλλά η είδηση του θανάτου της τής προκαλεί τεράστιο σοκ!

Για πάνω από 25 χρόνια υπήρξαν φίλες κολλητές και ό,τι κι αν έγινε, δεν έπαψε ποτέ να την αγαπάει! Πώς μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν: «Τουλάχιστον ηρέμησε… Οσο και αν με πονάει αυτό που λέω, ηρέμησε η ψυχή της από όλο αυτό που ζούσε… Τι μαρτύριο… Πώς έγιναν έτσι τα πράγματα; Πώς γίναμε όλοι έτσι;» λέει με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Νικήτας και ο Πέτρος προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα τους αποκάλυψε το τεστ DNA

Την ίδια ώρα, η Αννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς μέσα σε έναν χρόνο έχασε και τους δύο γονείς της με τον ίδιο τρόπο: αυτοκτονία!

Ο Ζερβός νιώθει καθημερινά την απειλή κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν σχέση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και ζητάει τη βοήθεια του Νίκου.

Η Αννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, που φέρνει τον Χρήστο σε δίλημμα: «Πάμε να φύγουμε από εδώ… Δεν αντέχω άλλο να το βλέπω αυτό το μέρος! Πάμε να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή, μακριά από το παρελθόν».

Διαβάστε Επίσης  Η Επιστροφή: Επεισόδια 160 - 161 - 162 (Τελευταία)

Παράλληλα ο Στέφανος αποφυλακίζεται, αλλά εμμένει στην απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθηνά.

Εκείνη, νιώθοντας πλέον ηττημένη και προδομένη απ’ όλους, παίρνει μια ακραία απόφαση, προκειμένου να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *