Βόλος: Σέρφαρε στο ίντερνετ και «έπεσε» σε ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

Βόλος: Σέρφαρε στο ίντερνετ και «έπεσε» σε ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της μια 24χρονη κοπέλα από το Βόλο, η οποία ενώ σέρφαρε στο ίντερνετ, είδε ξαφνικά αναρτημένο ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, η κοπέλα βρήκε το βίντεο σε προφίλ χρήστη μέσου κοινωνικής δικτύωσης που στην ίδια ήταν άγνωστος. Ωστόσο το περιεχόμενο του βίντεο αφορούσε σε πολύ προσωπικές της στιγμές που δημοσιεύτηκαν χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα και να μην έχει δώσει τη συναίνεσή της.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: «Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία» λέει η αδερφή της Ρούλας

Οι αστυνομικοί εντόπισαν γρήγορα τον άγνωστο χρήστη και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Επρόκειτο για έναν Βολιώτη ηλικίας 21 ετών, ο οποίος φέρεται να μην αρνήθηκε τη δημοσίευση του βιντεοληπτικού υλικού. Ωστόσο, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι βρήκε το βίντεο στο internet και ότι εκείνος απλώς το ανέβασε στο προφίλ του. Εναντίον του η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και δεν τον συνέλαβε λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. Ωστόσο κατάσχεσε το κινητό του μέσω του οποίου έγινε η ανάρτηση.

Διαβάστε Επίσης  Σίφνος: 23χρονος φοιτητής πέθανε ξαφνικά στην παραλία-Ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Οι ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνεχίζονται τώρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που βιντεοσκόπησε το υλικό. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, πρόκειται για Βολιώτη τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα προς στιγμήν στις αρχές. Ο δράστης φέρεται να βρίσκεται εδώ και μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό, ενώ φέρεται να είχε σχέση με την 24χρονη στο παρελθόν και είχε στη κατοχή του το υλικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *