3 συνήθειες που πρέπει να βάλετε στην ζωή σας για να αισθάνεστε καλύτερα

3 συνήθειες που πρέπει να βάλετε στην ζωή σας για να αισθάνεστε καλύτερα

3 συνήθειες που πρέπει να βάλετε στην ζωή σας για να αισθάνεστε καλύτερα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να μας δημιουργήσουν στρες στην καθημερινότητα μας όπως η κυκλοφορία στους δρόμους, το να αργήσεις στην δουλειά ή να ξεχάσεις κάτι απαραίτητο που χρειαζόσουν. Όλα αυτά μπορούν πολύ εύκολα να σου χαλάσουν την διάθεση, για αυτό πρέπει να βρεις τεχνικές για να το αποφεύγεις.
Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που αν τις υιοθετήσεις θα έχεις καλύτερη ζωή και θα αλλάξει η διάθεση σου

Κάνε ένα διάλειμμα

Μην σκέφτεσαι πάντα τα αρνητικά και τις αποτυχίες που μπορεί να είχες. Δείξε συμπόνια στον εαυτό σου, μίλησε του γλυκά και δώσε χώρο να ακούσεις τις σκέψεις σου. Το να αποδεχθείς ποιος είσαι βοηθάει πολύ κυρίως όταν νιώθεις ευάλωτη. Να δίνεις συγχαρητήρια τον εαυτό σου για αυτά που έχεις καταφέρει και ποτέ να μην τον κρίνεις.

Διαβάστε Επίσης  Οι μαμάδες χωρίς μπαμπάδες είναι πιο δυνατές

Καθαρισμός

Κυριολεκτικά και μεταφορικά πρέπει να καθαρίσεις. Κάνε ένα καθαρισμό στο σπίτι σου με όλα όσα δεν χρειάζεσαι, η καλύτερη ευκαιρία για να τα δωρίσεις κάπου. Κάνε τον χώρο σου όμορφο έτσι ώστε να σε αναζωογονεί και να σε βοηθάει να χαλαρώνεις. Επένδυσε σε καλό φωτισμό, βάλε κεριά και λουλούδια και όλα αυτά θα αλλάξουν αμέσως τον χώρο σου. Για να καθαρίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο θα σε βοηθήσει πολύ το journal. Μπορείς να απελευθερώσεις σκέψεις που σε απασχολούν καιρό και να βάλεις σε σειρά όταν αυτά που συμβαίνουν στο κεφάλι σου. Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα και αιθέρια έλαια και άσε το νερό να πέφτει πάνω σου με την αγαπημένη σου μουσική να παίζει στο background.

Διαβάστε Επίσης  Αποδεχτείτε τον εαυτό σας: 5 κλειδιά αποδοχής και αγάπης

Βρες ένα hobby

Βρες ένα hobby που ήθελες πολύ καιρό να ξεκινήσεις, μάζεψε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και επιτέλους ξεκίνησε το. Θα σταματήσεις επιτέλους τις δικαιολογίες πως δεν έχεις χρόνο γιατί το να κάνεις κάτι για σένα είναι αυτό που θα σου δώσει ενέργεια για όλες τις υπόλοιπες μέρες. Μπορείς να ζωγραφίσεις, να ξεκινήσεις yoga ή απλά να δημιουργήσεις αυτό το vision board που ήθελες καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *