Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων της σειράς

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων της σειράς

Συγκλονιστικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε έχει φτάσει η καθημερινή σειρά του ANT1 «Η επιστροφή» και το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος!

1. Ο Ορέστης στη φυλακή

Τα πράγματα με τον Ορέστη δείχνουν να χειροτερεύουν, όταν ο εισαγγελέας τον ξανακαλεί για την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και κρίνεται προφυλακιστέος, με τη δίκη να είναι προ των πυλών και τον Ζερβό να κρατάει έναν μεγάλο άσο στο μανίκι του γι’ αυτή την υπόθεση. Παρά τις προσπάθειές του να αποδείξει την αθωότητά του, ο Ορέστης δεν θα καταφέρει να γλιτώσει τη φυλακή, καθώς έχει απέναντί του τόσο τον Νίκο και τον Νικήτα όσο και τα έγγραφα που φύλαγε ο Ηλίας με τις νοθείες στις παρασκευές των φυτοφαρμάκων! Αυτή τη φορά τα χάνει όλα, όπως και τα παιδιά του που του γυρίζουν οριστικά την πλάτη τους.

2. Ο Νικήτας παίρνει ξανά την εταιρεία

Η Αθηνά καταφέρνει να πάρει την Ντέλκουμ και θριαμβεύτρια μπαίνει στην εταιρεία όπου αρχίζει να καθαιρεί έναν-έναν τους Κορωναίους. Χάρης, Δανάη και Νίκος έχουν πια μάθει για τη συνεργασία της με τον Ορέστη και αφού εναντιώνονται στον πατέρα τους, καταφέρνουν να αποδείξουν πως η εταιρεία χάθηκε από ύπουλα σχέδια και με τα στοιχεία που έχει ο Νικήτας στα χέρια του καταφέρνει να αποδείξει την πλεκτάνη που στήθηκε και να πάρει ξανά την Ντέλκουμ που έχτισε μόνος του!

3. Αθηνά και Στέφανος φεύγουν στο εξωτερικό

Μετά την απόδειξη της ενοχής της και την πλεκτάνη που έστησε για να εκδικηθεί τους Κορωναίους, η Αθηνά συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή! Ο δικαστής την κρίνει ένοχη για τις παρανομίες της και μέσα στο κελί βρίσκει τον χρόνο που χρειάζεται για να αναθεωρήσει τις σκέψεις και τον θυμό που ένιωθε. Οταν φτάνει η ώρα της αποφυλάκισής της, αποχαιρετά τον Παύλο, ζητάει συγχώρεση από τον Πέτρο και την Ελενα και μαζί με τον Στέφανο, που ήταν πάντα στο πλευρό της, αποφασίζουν να φύγουν ξανά στο εξωτερικό.

4. Γιάνναρης και Ευγενία νεκροί!

Η δολοφονική μανία της Βίκυς δεν λέει να κοπάσει και με τη «βοήθεια» του νεκρού Λευτέρη αρχίζει να μπαίνει όλο και πιο βαθιά σε σκοτεινά μονοπάτια. Αυτή τη φορά στόχος της είναι η Ευγενία αλλά και ο Γιάνναρης. Η είδηση πως η ψυχολόγος σκοτώθηκε σε σοβαρό τροχαίο τρομάζει τους πάντες που ακόμα δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο ένοχος. Με τα στοιχεία που είχε η Ευγενία στα χέρια της θα μπορούσε να «κάψει» τη Βίκυ, η οποία μετά από παρότρυνση του Λευτέρη κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου της και η άτυχη γυναίκα βρίσκει τραγικό θάνατο. Στη συνέχεια το σχέδιο του Λευτέρη έχει στόχο τον Γιάνναρη, ο οποίος επίσης πεθαίνει από τα χέρια της γυναίκας που ερωτεύτηκε…

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Μάνος συναντιέται με τον εκβιαστή του για να δώσει ένα τέλος στην ιστορία

5. Ο Χάρης γίνεται καλά

Η είδηση πως η πορεία του Χάρη πάει από το καλό στο καλύτερο είναι η ευχάριστη νότα μέσα σε όλα τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι Κορωναίοι. Με επιμονή και υπομονή ο νεαρός καταφέρνει να σταθεί ξανά στα πόδια του και να βρει ξανά την αισιοδοξία που έχασε μετά το τροχαίο που είχε. Δίπλα του, εκτός από τους δικούς του ανθρώπους έχει και τη Λίλα, με την οποία στο τέλος καταλήγει μαζί! Υπενθυμίζουμε ότι η Ευγενία Ξυγκόρου μας είχε ήδη αποκαλύψει τις αλλαγές!

6. Η Βίκυ στο ψυχιατρείο

Ο Πέτρος μοιράζεται με τον Νικήτα και την Ελενα τις υποψίες του για τη Βίκυ και όλοι μένουν παγωμένοι μπροστά στο ενδεχόμενο ο ένοχος που έψαχναν να είναι αυτή! Αποφασίζουν να μιλήσουν στην Αννα και να ζητήσουν τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φρικάρει με όσα ακούει και αρνείται να δώσει οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία θα μπορούσε να ρίξει φως στο μυστήριο. Μάταια ο Πέτρος την ικετεύει να δει ψύχραιμα τα γεγονότα, εκείνη βρίσκει, ιδίως τη στάση της Ελενας, απαράδεκτη απέναντι στη μητέρα της. Ομως η συμπεριφορά της Βίκυς προβληματίζει την Αννα και την αναγκάζει να αποκαλύψει στον Πέτρο όλη την αλήθεια για την ψυχική υγεία της μητέρας της. Η σύλληψη για την τραγική γυναίκα δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ θα κλειστεί σε ψυχιατρείο, όπου ακόμα και εκεί θα δέχεται τις επισκέψεις του… νεκρού Λευτέρη!

7. Ο Ζερβός αποσύρεται

Ο Ζερβός αποφασίζει να αλλάξει τη στάση του και να πάει αυτή τη φορά με δίκαιο! Αφού «καίει» τον Ορέστη με την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα, στη συνέχεια βοηθάει τον Πέτρο στις έρευνές του, τόσο για τον ρόλο της Αθηνάς όσο και για να βρει τον ένοχο. Η είδηση πως η Βίκυ είναι η ένοχος σοκάρει τους πάντες και ο καθένας ξεκινάει πλέον να παίρνει τον δρόμο που του αξίζει. Μετά απ’ όλα αυτά, ο Ζερβός αποφασίζει να φύγει μακριά απ’ όλους και να συνεχίσει τη ζωή του, έχοντας πάντα στη θύμησή του τον μονάκριβο γιο του, που έχασε άδικα! Ομως τον παρηγορεί το γεγονός ότι βοήθησε -έστω και στο τέλος- να δικαιωθεί ο άδικος θάνατος ενός ακόμα παιδιού, του μικρού Φώτη!

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Βόμβα – Ο Φίλιππος στη φυλακή

8. Χρήστος & Αννα παντρεύονται

Μετά τα σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση τους, η Αννα και ο Χρήστος μένουν μέχρι το τέλος μαζί και αποφασίζουν να παντρευτούν! Η ευτυχία επιτέλους έφτασε και για εκείνους, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους το κακό παρελθόν και κοιτάζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία. Η Αννα αποκτά ξανά καλές σχέσεις με τους Κορωναίους και τη Δανάη, την οποία κάνει κουμπάρα της! Το μόνο αγκάθι στη ψυχή της είναι ο θάνατος του πατέρας της, αλλά και ο εγκλεισμός της μητέρας της στο ψυχιατρείο, την οποία θα επισκέπτεται, χωρίς όμως η Βίκυ να έχει επαφή με το περιβάλλον…

9. Παύλος και Δανάη γίνονται γονείς

Αφού έχασαν ένα παιδί με άδικο τρόπο, ο Παύλος και η Δανάη μαθαίνουν στο τέλος πως θα γίνουν ξανά γονείς. Η τύχη τούς χαμογέλασε ξανά και μοιράζονται τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράλληλα αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και ο γάμος τους πραγματοποιείται στην παραλία…

10. Πέτρος & Ελενα μέχρι το τέλος μαζί

Το φινάλε θα βρει τον Πέτρο και την Ελενα μαζί… Οπως ακριβώς τους άξιζε! Ευτυχισμένοι και με τα παιδιά τους δίπλα τους! Ολοι οι εφιάλτες ανήκουν πια στο παρελθόν και τίποτα από εδώ και στο εξής δεν φαίνεται να τους χαλάει την ευτυχία που νιώθουν. Η τελευταία σκηνή της σειράς θα τους βρει στην παραλία, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα… Εκεί που χάθηκε ο «Μάνος», εκεί θα βρουν όλοι οι πρωταγωνιστές ξανά την ευτυχία τους, αποδεικνύοντας πως τα «happy end» δεν είναι μόνο στα παραμύθια…

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *