ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Η Τατιάνα ζητάει από τον Τόνυ να χωρίσουν

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Η Τατιάνα ζητάει από τον Τόνυ να χωρίσουν

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Μόλις η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γίνεται απόμακρη και σχεδόν εχθρική, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ, αλλά δεν της λέει κάτι. Ωστόσο τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η Τατιάνα το φτάνει στα άκρα και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός από τη σειρά «Το Τατουάζ»

Ο Τόνυ που δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, στην κυριολεξία τρελαίνεται από τη συμπεριφορά της Τατιάνας και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα. Φυσικά η Μαργκώ μόλις το ακούει γίνεται έξαλλη και του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο.

Ο Τόνυ όμως δεν ακούει τίποτα και η Μαργκώ ανησυχεί με τη μεταστροφή του, αφού όλες αυτές τις μέρες ήταν τόσο γλυκός και φιλικός απέναντί της. Πιστεύει ότι είναι πραγματικά άρρωστος.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητά άδεια από την υπηρεσία, ενώ ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο: «Τόνυ, δεν υπάρχει μωρό, απέβαλα», του λέει. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι έχασε το μωρό και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *