Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ορέστης στη φυλακή! Ο Ζερβός τον “τελειώνει”

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ορέστης στη φυλακή! Ο Ζερβός τον “τελειώνει”

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με τον Ορέστη να βρίσκεται στη φυλακή και το Ζερβό να τον καταδικάζει.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η επιστροφή» αναμένεται να ρίξει αυλαία.

Όσο, πλησιάζει προς το τέλος της, η αγωνία χτυπάει κόκκινο με τις απίστευτες εξελίξεις.

Η ΑΘηνά, μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, προσπαθεί καθημερινά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Παύλου και αυτός είναι ο επόμενος στόχος της. Ωστόσο, καταφέρνει κάτι άλλο. Να αποκτήσει μεγάλο ποσοστό της Ντέλκουμ και έτσι μπαίνει θριαμβεύτρια στην εταιρεία. Όταν αποκαλύπτεται πως εκείνη είναι ο μεγάλος επενδυτής, όλοι ξεσπούν στον Ορέστη καθώς τον θεωρούν υπαίτιο. Εκείνος, όμως, προσπαθεί να τους πείσει, και ιδιαιτέρως τα παιδιά του, ότι δεν συνεργαζόταν με την Αθηνά. Όσο οι μέρες περνούν, η θέση του άλλοτε ισχυρού επιχειρηματία χειροτερεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: “Σκότωσες τη μάνα μου”! Άγριος καβγάς του Παύλου με τον Πέτρο

Ο εισαγγελέας τον ξανακαλεί για την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και τον ανακρίνει. Τότε η απόφαση πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλους, καθώς ο Ορέστης προφυλακίζεται μέχρι τη δίκη. Ο Ζερβός κρατάει έναν μεγάλο άσο στο μανίκι του γι’ αυτήν την υπόθεση.

Μάλιστα, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Νίκο τόσο τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του όσο και τα σχέδια του για τη δίκη του Ορέστη, θα τον βοηθήσει να γλιτώσει την καταδίκη ή θα τον ενοχοποιήσει;

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη μία πολύ σημαντική πληροφορία για τον Μάνο

Ο Ζερβός είναι αποφασισμένος να “τελειώσει” τον Ορέστη καταδικάζοντάς τον κάνοντας το σωστό, όπως θα ήθελε ο αδικοχαμένος γιος του ο Στάθης.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Ορέστης θα προφυλακιστεί, ενώ η Βίκυ θα μπει για πρώτη φορά στο κάδρο των υπόπτων για τις μαζικές επιθέσεις.

Πηγή: .gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *