Νίκος Πολυδερόπουλος: Η απάντησή του σε όσους θεωρούν ότι ο serial killer της Κύπρου εμπνεύστηκε από το Τατουάζ

Νίκος Πολυδερόπουλος

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η απάντησή του σε όσους θεωρούν ότι ο serial killer της Κύπρου εμπνεύστηκε από το Τατουάζ

Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, καθώς πολλοί τηλεθεατές ζήτησαν τη διακοπή του «Τατουάζ», καθώς συνέδεσαν το σενάριο της σειράς µε τη δράση του serial killer που δολοφονούσε γυναίκες στην Κύπρο.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες τυχαίες ομοιότητες ανάµεσα στον πρωταγωνιστή του «Τατουάζ», µε το όνομα «Ορφέας», και τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, µε το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Διαβάστε Επίσης  Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον «Ορφέα» στο «Τατουάζ» μίλησε στο «Έθνος» και έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

«Ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς. Η Κύπρος είναι µια µικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις. Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το “Τατουάζ”, χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ομοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του ‘‘Ορφέα’’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *