ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Ο Διονύσης βρίσκει πάλι τη μνήμη του και οι Αραποστάθηδες χάνουν τον ύπνο τους, αφού νιώθουν ότι η μέρα που θα φύγουν οι Αγραφιώτηδες από κάτω πλησιάζει επικίνδυνα. Τα αγόρια, όμως, είναι εpωτευμένα και οι εpωτευμένοι δεν τα παρατάνε εύκολα. Έτσι, Κάρολος και Λεωνίδας ψάχνουν τρόπους για να πείσουν την Έρρικα και την Τάνια να μην αφήσουν τον μπαμπά τους να τις πάρει μακριά!

Ο Μανώλης προσπαθεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Διονύσης θυμάται πάλι και αποφασίζει να είναι πιο διακριτικός με τη Σάντυ.

Η Στέλλα απ’ την άλλη, επιμένει να ζητάει από τον Διονύση να συμμαχήσει μαζί της. Και μέσα σε όλα αυτά Νενέλα και Κοσμάς έρχονται ακόμα πιο κοντά…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Νέες φουρτούνες για τις οικογένειες Αραποστάθη και Αγραφιώτη όταν μαθαίνουν πως ο Αλέξης και η Σόνια δεν πήγαν στο σχολείο και αγνοούνται από το πρωί!

Η εξαφάνιση αυτή αντί να ενώσει τον Διονύση με τον Μανώλη θα λειτουργήσει ακόμα πιο διχαστικά, μεταφέροντας κόντρες, εκνευρισμούς και τσακωμούς σε όλους, αλλά και μια απρόοπτη εξέλιξη για τη Στέλλα, τον Πέτρο και τη Μήτσι.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας θα πάρει μια πρώτη γεύση από τον σνομπισμό των πλούσιων φίλων της Σάντυς, όταν θα αναγκαστεί να συνοδεύσει την Τάνια στο tennis club για να συζητήσουν για το μενού της δεξίωσης που έχει αναλάβει η Σάντυ.

Η Ρόζα συνεχίζει να είναι σε απόσταση με τον Κωνσταντίνο. Μια απόσταση που κινδυνεύει να μεγαλώσει κι άλλο, όταν θα μπει στη ζωή της ο Στέφανος, ένας αιώνιος φοιτητής που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα και έχει τις ίδιες ανησυχίες με τη Ρόζα…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Η σύλληψη της Στέλλας θα έχει τελικά ευεργετικά αποτελέσματα γι’ αυτήν σε σχέση με τον Μανώλη, αλλά καταστροφικά για τις οικογένειες Αραποστάθη και Αγραφιώτη.

Γιατί, μπορεί η Στέλλα να ήρθε πιο κοντά στον Μανώλη μετά την περιπέτειά της, η Σάντυ και τα κοpiτσια της, όμως, μπορεί να φύγουν πολύ μακριά!

Ο Διονύσης μετά από την εξαφάνιση της Σόνιας, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και καλεί όλες τις γυναίκες να ψηφίσουν αν θα παραμείνουν στο Κερατσίνι μέχρι να αγοράσουν νέο σπίτι ή αν θα φύγουν αμέσως.

Τι θα αποφασίσουν η Σάντυ, η Τάνια, η Έρρικα, η Σόνια και η Νενέλα; Θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που δείχνουν μετακόμιση ή θα γίνει τελικά η μεγάλη ανατροπή;

 

Επεισόδιο 26

Νέες φουρτούνες για τις οικογένειες Αραποστάθη και Αγραφιώτη όταν μαθαίνουν πως ο Αλέξης και η Σόνια δεν πήγαν στο σχολείο και αγνοούνται από το πρωί! Η εξαφάνιση αυτή αντί να ενώσει τον Διονύση με τον Μανώλη θα λειτουργήσει ακόμα πιο διχαστικά μεταφέροντας κόντρες, εκνευρισμούς και τσακωμούς σε όλους αλλά και μια απρόοπτη εξέλιξη για τη Στέλλα, τον Πέτρο και τη Μήτσι.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας θα πάρει μια πρώτη γεύση από τον σνομπισμό των πλούσιων φίλων της Σάντυς, όταν θα αναγκαστεί να συνοδεύσει την Τάνια στο tennisclub για να συζητήσουν για το μενού της δεξίωσης που έχει αναλάβει η Σάντυ.

Η Ρόζα συνεχίζει να είναι σε απόσταση με τον Κωνσταντίνο. Μια απόσταση που κινδυνεύει να μεγαλώσει κι άλλο, όταν θα μπει στη ζωή της ο Στέφανος, ένας αιώνιος φοιτητής που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα και έχει τις ίδιες ανησυχίες με τη Ρόζα.

Επεισόδιο 27

Ο Διονύσης μετά την απόλυση του μπράβου του, θα αναζητήσει αντικαταστάτη και θα τον βρει στο πρόσωπο του Ζαγανιάρη, ξεκινώντας μια σειρά από νέες απίστευτες καταστάσεις.

Παράλληλα, ο χρόνος για να βρει η Σάντυ τα χρήματα της εγγύησης στενεύει επικίνδυνα, φέρνοντάς την πολύ κοντά στην ακύρωση της δουλειάς.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Ο Μανώλης κι ο Διονύσης έτοιμοι να τη βοηθήσουν. Ποιος από τους δύο, όμως, θα προλάβει;

Η Ρόζα γνωρίζει άλλη μια ευαίσθητη πλευρά του Στέφανου, ενώ ο Κωνσταντίνος βρίσκεται μπροστά σε μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή του.

Η Τάνια προετοιμάζει τον Λεωνίδα για να τον συστήσει στον κύκλο της ως το νέο της αγόρι. Ο Λεωνίδας, όμως, δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πρέπει να αφήσει πίσω του για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της Τάνιας…

 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Η δεξίωση του γάμου που είχε αναλάβει η Σάντυ εξελίχθηκε σε θρίαμβο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον παλιοί γνωστοί των Αγραφιώτηδων για να αναλάβει την τροφοδοσία των επιχειρήσεών τους. Βλέποντας ότι η «γοργόν» δεν έχει μόνο «ψάριν» αλλά και έχει και πέραση… ο Διονύσης προσκαλεί σε δείπνο τον καλό του φίλο και διαφημιστή Πάρη (Θανάσης Κουρλαμπάς) και του προτείνει να αναλάβει την επικοινωνία της δουλειάς της Σάντυ.

Η Σάντυ θα ενθουσιαστεί στην αρχή, αλλά στην πορεία θα προβληματιστεί όταν αντιληφθεί πως ο Μανώλης αρχίζει να νιώθει άβολα με την εξέλιξη που παίρνει το όλο εγχείρημά τους. Και τότε θα τεθεί το ερώτημα αν συνεχίζουν μαζί ή μόνη της; Τι θα αποφασίσει η Σάντυ; Παράλληλα, η Νενέλα θα σταθεί στο πλευρό του Κοσμά και θα προσπαθήσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να του κάνει τη νοσοκόμα, προκαλώντας νέες κωμικές καταστάσεις! Τέλος, ένα βιβλίο θα γίνει η αφορμή να έρθει πάλι κοντά ο Κωνσταντίνος με τη Ρόζα…

Guest: Θανάσης Κουρλαμπάς (Πάρης): Ο Πάρης είναι πολύ καλός φίλος του Διονύση και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Θα συναντηθούν ξανά στη δεξίωση που έχει αναλάβει την τροφοδοσία η Σάντυ και ο Πάρης, μετά από παράκληση του Διονύση, θα δεχτεί να αναλάβει την επικοινωνία της επιχείρησής της.

Με τουπέ και ύφος, ο Πάρης θα αμφισβητήσει όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η Σάντυ με τον Μανώλη σχετικά με τη δουλειά και θα αρχίσει να της προτείνει ριζικές αλλαγές που ταιριάζουν πιο πολύ με το εκλεπτυσμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται πια η Σάντυ.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29

Κάποια δημοσιεύματα που δείχνουν τον υπόδικο Διονύση να κάνει έκλυτη ζωή, τον κάνουν να δώσει μια συνέντευξη για να αποκαταστήσει το όνομά του. Εκεί όμως θα πει πράγματα που θα δημιουργήσουν νέες εντάσεις στη Σάντυ και τον Μανώλη. Τα ίδια δημοσιεύματα θα φέρουν όμως και κωμικά μπλεξίματα στους Αραποστάθηδες αφού θα βγάλουν στο φως μια πλευρά του Λεωνίδα που την κρατάει προς το παρόν κρυφή από την οικογένειά του!

Ο Μανώλης θα γνωρίσει τον Στέφανο και θα δείξει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο «αγόρι» της Ρόζας, που δείχνει να έχει τις ίδιες ιδεολογικές ανησυχίες μαζί του. Η Μαργαρίτα, μετά από ένα ακόμα αποτυχημένο διαγώνισμα του Κάρολου, θα τον κάνει να σκεφτεί μια εναλλακτική λύση για το μέλλον του, όταν θα του προτείνει να μην πάρει απολυτήριο, αλλά να δώσει κατευθείαν στη Σχολή Καλών Τεχνών…

Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζιζή):

Η Ζιζή είναι μια αιώνια έφηβη. Πρόκειται για τη χαρά της ζωής. Έχει μπρίο, στιλ, κέφι. Είναι μια γυναίκα που δεν λέει να μεγαλώσει και να ακολουθήσει την ηλικία της. Γι’ αυτό και έχει διώξει το σοφέρ της που οδηγούσε πολύ αργά ενώ αυτή λατρεύει την ταχύτητα. Κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, τρέκινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο και γενικά ό, τι εξτρίμ σπορ υπάρχει!

Η Ζιζή είναι τρεις φορές χήρα και δύο ζωντοχήρα. Και είναι φυσικά και πολύ πλούσια, φίλη της Νενέλας από παλιά! Όταν θα σκάσει το λάστιχό της έξω από το σπίτι της Σάντυ, θα δει ξανά τη Νενέλα που έχει να τη δει χρόνια. Και θα αποφασίσει να περάσει τη μέρα μαζί της. Όμως, η Νενέλα δεν είναι το μόνο άτομο που γνωρίζει από παλιά η Ζιζή. Γνωρίζει και τον Κοσμά. Και το παρελθόν τους θα έρθει στην επιφάνεια και θα φέρει νέες κωμικές ανατροπές στη ζωή της Νενέλας!

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Η Νενέλα συναντάει τυχαία μια παλιά γνωστή της, τη Ζιζή (Ζωζώ Σαπουντζάκη) και αποφασίζει να περάσουν τη μέρα μαζί. Όμως σύντομα θα ανακαλύψει πως η πλούσια φίλη της ήταν ένα παλιό αίσθημα του Κοσμά. Πώς θα το διαχειριστεί αυτό η Νενέλα και τι θα κάνει όταν θα νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της να ζηλεύει την αλέγκρα και «έξω καρδιά» Ζιζή; Ο Διονύσης αποφασίζει να αλλάξει τακτική και να αρχίσει να το παίζει γλυκός, καλός και ευδιάθετος με όλους κάνοντας τον Μανώλη ακόμα πιο επιφυλακτικό απέναντί του.

Η Σάντυ έχει ζητήσει την επαγγελματική γνώμη του φίλου τους, διαφημιστή, Πάρη, ο οποίος έχει έρθει με προτάσεις για να αλλάξει το όνομα της επιχείρησής της. Είναι, όμως, έτοιμη να αφήσει πίσω της, το «Γοργόν και χάριν έχει», το όνομα που έβγαλαν παρέα με τον Μανώλη; Ο Λεωνίδας μπαίνει όλο και περισσότερο στον κόσμο των πλούσιων φίλων της Τάνιας και η Ρόζα γίνεται αποδέκτης μιας περίεργης χειρονομίας από τον Κωνσταντίνο. Έρρικα και Κάρολος αποφασίζουν να προχωρήσουν κι άλλο τη σχέση τους…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Ο Διονύσης συνεχίζει να το παίζει καλός γείτονας, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει μαζί με τον Θανάση τα επόμενα βήματα για την εξόντωση του Μανώλη.

Η Σάντυ προχωράει με την αλλαγή της επωνυμίας της επιχείρησής της, κάτι που δεν κάνει και πολύ χαρούμενο τον Μανώλη.

Ο Λεωνίδας αναγκάζεται να παίξει τένις με τον πλούσιο φίλο της Τάνιας…

Η Νενέλα και ο Κοσμάς περνάνε τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο, ενώ ο Κωνσταντίνος έχει δεύτερες σκέψεις για το αν θα φύγει στο εξωτερικό ή θα ακούσει τελικά την καρδιά του και θα μείνει στην Ελλάδα για χάρη της Ρόζας…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Ο Μανώλης ζητάει συγγνώμη από τη Σάντυ για την αντίδρασή του στις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει σχετικά με την επιχείρησή της. Η Σάντυ, αν και απογοητευμένη, του λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και του ζητάει να δουν μαζί έναν πελάτη της. Ο Μανώλης θα δεχτεί, αλλά στην πορεία θα ανακαλύψει κάτι σε σχέση με τον Διονύση που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές στις ζωές τους.

Η Νενέλα και ο Κοσμάς, μετά από ένα ρομαντικό δείπνο, θα αποφασίσουν να γνωρίσει ο ένας στον άλλο τους διαφορετικούς κόσμους τους! Ο Κωνσταντίνος θα δει τη Ρόζα με τον Στέφανο και θα πάρει τελικά την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα. Ο Λεωνίδας δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει μετά την επαγγελματική πρόταση που του έκανε ο Διονύσης. Θα πει το «ναι» ή θα αποφασίσει να παραμείνει στην Αγορά;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Η Στέλλα, μετά την κουβέντα που είχε με τον Μανώλη, η οποία έμεινε στη μέση, πιστεύει ότι ο Μανώλης ήταν έτοιμος να τη ζητήσει σε γάμο. Χαρούμενη θα το πει σε όλους και φυσικά το νέο θα φτάσει και στ’ αυτιά της Σάντυ, η οποία θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Ο Μανώλης θα παρακολουθήσει τον Διονύση και θα ανακαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί επιτέλους να πείσει τη Σάντυ να σταματήσει να εμπιστεύεται τον άντρα της. Είναι η σειρά της Νενέλας να δείξει πράγματα που της αρέσουν στον Κοσμά και αυτή επιλέγει να τον πάει για μάθημα pilates…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *