Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ο έρωτας, ο βασιλικός γάμος και ο διάδοχος!

Το χρονικό ενός διάσημου έρωτα

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ο έρωτας, ο βασιλικός γάμος και ο διάδοχος!

Ήταν ο τελευταίος εργένης της βρετανικής οικογένειας και μάλιστα ο πιο… άτακτος, αφού σε αντίθεση με τον αδερφό του πρίγκιπα William, o Harry είχε μία μεγαλύτερη αδυναμία στα πάρτι, το αλκοόλ και τις ωραίες γυναίκες.

Μία τέτοια -ωραία γυναίκα- έμελλε να του κλέψει την καρδιά και να γίνει το πιο αγαπημένο -ίσως και πιο… κακομαθημένο- royal κορίτσι της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά κι ολόκληρου του κόσμου. Και το όνομα αυτής… Meghan Markle!

Με αφορμή τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, και τους όγδοου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ, ας δούμε το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα.

Ιούλιος 2016

Το ζευγάρι γνωρίζεται μέσω κοινών φίλων. Για πολλούς το «προξενιό» έκανε συγκεκριμένα ο κοντινός φίλος της Markle, Markus Anderson, σύμβουλος του Soho House.

Οκτώβριος 2016

Βγαίνει το πρώτο δημοσίευμα από τη βρετανική εφημερίδα Sunday Express για τη σχέση του πρίγκιπα Harry με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle. «Το ειδύλλιο είναι στις αρχές του, αλλά δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως είναι συνεπαρμένος μαζί της» δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα.

Νοέμβριος 2016

Σε μία επίσημη δήλωση του παλατιού του Kensington, o πρίγκιπας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Suits». Όμως καταδίκασε τον τύπο και την παρενόχληση του κοινού απέναντι στη νέα του σύντροφο. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο πρίγκιπας William έβγαλε μία επίσημη ανακοίνωση που υποστήριζε τον μικρό αδερφό του.

Διαβάστε Επίσης  Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς

Δεκέμβριος 2016

Η κουτσομπολίστικη εφημερίδα Sun δημοσιεύει φωτογραφίες του ζευγαριού να κρατιούνται χέρι-χέρι στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους πήγαν να δουν μία παράσταση στο West End και μάλιστα, αγόρασαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μάρτιος 2017

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξιδεύουν στη Τζαμάικα για τον γάμο φίλου του Harry.

Απρίλιος 2017

Η Meghan κλείνει το lifestyle blog της, The Tig.

Μάιος 2017

Μετά από μήνες φημών, η Markle πηγαίνει στο γαμήλιο πάρτι της Pippa Middleton, ως οι συνοδός του Harry. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας ζήτησε τότε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ να παντρευτεί τη Markle.

Αύγουστος 2017

Το ζευγάρι πάει ρομαντικό ταξίδι στην Αφρική. Οι φήμες περί αρραβώνα φουντώνουν τόσο πολύ που τα βρετανικά πρακτορεία αρχίζουν να δέχονται στοιχήματα για την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης.

Σεπτέμβριος 2017

Η Markle εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Vanity Fair. «Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι» δηλώνει. «Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει μία στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας, και να έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πως τώρα είναι δική μας στιγμή. Είναι για μας. Είναι κομμάτι του τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, το ότι είναι δικό μας. Αλλά είμαστε χαρούμενοι. Προσωπικά, λατρεύω μία καλή ιστορία αγάπης».

 

Η Markle και ο Harry έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στα Invictus Games στο Τορόντο. Η πρώτη φωτογραφία έρχεται στην τελετή έναρξης που κάθονται αρκετές σειρές μακριά. Στην επόμενη φωτογραφία, κρατιούνται χέρι-χέρι και κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 5: Καυγάδες και εντάσεις πριν την πρεμιέρα – Οι μαχητές κάνουν προθέρμανση!

Νοέμβριος 2017

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan Markle έφυγε από το Τορόντο στις 21 Νοεμβρίου. Την ίδια μέρα, αναφέρεται πως εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Λίγες μέρες αργότερα, φωτογραφίζεται να ψωνίζει στο Kings Road του Chelsea, πιστεύοντας έχει ήδη μετακομίσει στη κατοικία του πρίγκιπα Harry στο Kensington Palace.

Στις 27 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, μέσω μίας δήλωσης στον λογαριασμό του Kensington Palace στο Twitter, Facebook και Instagram.

19 Μαΐου 2018

Στις 19 Μαΐου Ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Meghan Markle, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παλάτι του Ουίνδσορ.

Καλεσμένοι ήταν 800 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ.

Η τελετή άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ η πομπή ξεκίνησε σχεδόν μία ώρα μετά.

Τα μέλη των δύο οικογενειών συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά του παρεκκλησίου για να χαιρετήσουν τους νεόνυμφους στην πομπή τους με την άμαξα, η οποία είχε διάρκεια περίπου 25 λεπτών.

Η άμαξα ξεκίνησε από το Castle Hill, διέσχισε το Windsor και στη συνέχεια επέστρεψε στο St George’s Hall στο κάστρο του Windsor.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *