Μπάκινγχαμ: Τι σχεδιάζουν η μαμά Μέγκαν και ο μπαμπάς Χάρι μετά τα γεννητούρια!

Μπάκινγχαμ: Τι σχεδιάζουν η μαμά Μέγκαν και ο μπαμπάς Χάρι μετά τα γεννητούρια!

Με την αναμονή του βασιλικού μωρού να έχει λάβει τη μορφή σίριαλ, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να μαντέψουν πώς θα υποδεχθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Αντίθετα με τις μέχρι χθες θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, Χάρι και Μέγκαν επρόκειτο να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Αφρική, τις τελευταίες ώρες βλέπει το φως της δημοσιότητας μία πολύ πιο ακραία πρόθεση του βασιλικού ζεύγους.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Οι αποκαλύψεις του Κοντογιώργου οπλίζουν με νέα στοιχεία την αστυνομία

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν σκέφτονται να χτίσουν την… φωλιά στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού του Χόλιγουντ…

Ο λόγος για το πολύβουο και φυσικά κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες, μαζί με το νεογέννητο μωρό τους!

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αιτιολογούν την επιλογή του βασιλικού ζεύγους, λέγοντας ότι “η Μέγκαν θέλει σίγουρα να διαμείνει στο Λος Άντζελες” όπου κατοικεί και η μητέρα της, Doria Ragland.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρώην ηθοποιός είναι “κορίτσι της Καλιφόρνιας και μπορεί να… αναπνεύσει πιο εύκολα εκεί συγκριτικά με το Μπάκινγχαμ”, ενώ το Χόλιγουντ είναι το μέρος “όπου πάντα ήθελε για σταθερή της βάση”.

Διαβάστε Επίσης  Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όλες οι λεπτομέρειες

“Είναι δούκισσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα μπορούσε να είναι βασίλισσα στο Λος Άντζελες”, ανέφερε πηγή κοντά στην πριγκιπική οικογένεια.

Μέχρι τότε, όλοι αναμένουν τα ευχάριστα μαντάτα με την γέννηση του νέου μέλους του λαμπερού ζευγαριού του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας του Σάσεξ, νέο που προκαλεί παγκόσμια αδημονία!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *