ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: “Ήρθε το τέλος σου”! Ο Ορφέας στήνει παγίδα θανάτου στην Άννα

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: “Ήρθε το τέλος σου”! Ο Ορφέας στήνει παγίδα θανάτου στην Άννα

Καταιγιστικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ όπου ο Ορφέας συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να σκορπά το θάνατο.

Έτσι αφού δολοφονήσει 2 ακόμα ήρωες της σειράς. (Δείτε Εδώ ποιους θα σκοτώσει) συνεχίζει με το σχέδιο εκδίκησης.

O Oρφέας παραμένει ασύλληπτος και ελεύθερος να σχεδιάσει τις επόμενες δολοφονίες του. Καθώς οι προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι τώρα να σκοτώσει την Ελένη δεν έχουν πετύχει, στρέφει πλέον το ενδιαφέρον αλλά και τη δολοφονική του μανία στην Αννα.

Ο Ορφέας αρχίζει μεθοδικά να παρακολουθεί την Αννα αλλά και τον Αλέξανδρο, χωρίς να δίνει στόχο. Από μακριά ελέγχει την κάθε τους κίνηση και απλά περιμένει τη στιγμή για να επιτεθεί στην Αννα!

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Σίσσυ Δαμουλάκη: «Αγαπώ τον Σέκερη, αλλά γάμο ζητώ από τον Χάρη»

Στο μεταξύ, συνεχίζει να προκαλεί την οικογένεια Μελά και στέλνει στον Παύλο ένα γράμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σ’ αυτόν, μέσα στο οποίο τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει: «Δεν αργεί να έρθει και η σειρά σου», του γράφει μεταξύ άλλων και η εξέλιξη αυτή αναστατώνει πάρα πολύ όλη την οικογένεια, η οποία νιώθει πλέον εγκλωβισμένη στη δολοφονική μανία του Ορφέα: «Δεν θα γλιτώσουμε, θα μας σκοτώσει όλους», λένε και τρέμουν τη στιγμή που κάποιος από αυτούς θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του.

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί αποκλειστικά και μόνο την Αννα και μάλιστα στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, ενώ όσο δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο του τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η εμμονή του για εκείνη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ολγα προτείνει στην Αννα να γίνει κουμπάρα της κι αυτή δέχεται με χαρά: «Αλήθεια; Με μεγάλη μου χαρά, ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Εσύ ήσουν που με βοήθησες να τα ξαναβρώ με τον Αλεξ και θέλω να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλες», παραδέχεται. Φυσικά η κοπέλα αγνοεί πως ο Ορφέας παραμονεύει κάθε της βήμα για να της στερήσει τη ζωή…

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Σωκράτης Γιος Του Ορφέα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *