ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Σχέδιο Δολοφονίας της Κάτιας από τη Μάρθα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Σχέδιο Δολοφονίας της Κάτιας από τη Μάρθα

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο για την τύχη της Μαρίνας μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον πληρωμένο δολοφόνο που έβαλε η Κάτια.

Το γεγονός προκαλεί την ανεξέλεγκτη οργή της Μάρθας.

Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι όσο η Κάτια ζει, η Μαρίνα δεν θα πάψει ποτέ να κινδυνεύει. Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση και δεν φαίνεται ούτε ο Φώτης ικανός να τη σταματήσει. Θα απαλλαγεί μια και καλή από εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 24-25-26-27-28-29

Η δολοφονική επίθεση κατά της Μαρίνας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ολοι ξέρουν ότι πίσω από αυτήν κρύβεται η Κάτια. Η Μάρθα είναι εξαγριωμένη καθώς βλέπει πως η γυναίκα αυτή δεν έχει όρια ούτε φραγμούς. Είναι αδίστακτη και πανούργα. Για εκείνη αυτό το τέρας δεν αξίζει να λέγεται μητέρα.

Πόσο μάλλον να είναι η μάνα της δικής της της κόρης, της Μαρίνας, που μπορεί να μην τη γέννησε αλλά δεν την ξεχωρίζει από παιδί της. Και το έχει αποδείξει άλλωστε. Της έδωσε τα πάντα, ακόμη και το όνομα της Νάντιάς της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Φώτης δολοφόνος! Η Κλειώ αναγνωρίζει τον άνθρωπο που σκότωσε τη μάνα της

Η Μάρθα ξέρει πως η αστυνομία δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει πως η Κάτια είναι η ηθική αυτουργός αυτού του παραλίγο εγκλήματος. Τα στοιχεία οδηγούν σαφώς σε εκείνη αλλά λείπουν οι αποδείξεις. Είναι πια σίγουρη ότι όσο εκείνη είναι στη ζωή, η Μαρίνα θα κινδυνεύει πάντα και δεν θα βρει ποτέ ησυχία. Γνωρίζει ότι η Κάτια δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και δεν θα ριψοκινδυνεύσει να την ενοχοποιήσει κανένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *