ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 245-246 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 245-246 Β ΚΥΚΛΟΣ

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

 

Επεισόδιο 245

Ο Αλέξανδρος βρίσκει το πτώμα του Φίλιππου στο γραφείο και το σοκ είναι μεγάλο.

Όταν έρχεται η αστυνομία, ο Αλέξανδρος τους πληροφορεί για τις απειλές του Ορφέα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου. Κανείς πια δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να ξεπεράσουν όλα αυτά που τους χωρίζουν κι ενώ το πάθos ανάμεσά τους παραμένει ακόμα ζωντανό, ξέρουν και οι δύο ότι η σχέση τους είναι αδιέξοδη.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 91-92-93-94-95-96-97-98

Ο Παύλος συνεχίζει να συνωμοτεί με τον Θεοχάρη και στήνει διάφορες «παγίδες» στην Μάρθα προκειμένου να της τραβήξει την προσοχή. Η δήθεν επικοινωνία του Παύλου με την «Τζέσικα» μέσω facebook θα πέσει στην αντίληψη της Μάρθας και θα την ταράξει πολύ. Στα Μετέωρα, η Όλγα ψάχνει το κινητό του Στέφανου και ανακαλύπτει τις συνομιλίες του με τη Νικόλ κι αυτό θα σταθεί αφορμή για μια ακόμα σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι…

 

Επεισόδιο 246

Το αθώο ψέμα του Στέφανου τροφοδοτεί για μια ακόμη φορά τη ζήλεια της Όλγας που δεν λέει να ηρεμήσει. Η Μαργκώ δίνει κι επίσημα το όνομα του Νικόλα στο Συμβούλιο και τους προτρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου. Η Ελένη απαρηγόρητη, αλλά και τρομοκρατημένη, καθώς ο Παύλος λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ορφέα που λέει πως θα έρθει και η δική τους η σειρά.

Διαβάστε Επίσης  «Το τατουάζ»: Η απολογία που ραγίζει καρδιές

Η Τατιάνα δένεται όλο και πιο πολύ με τον Τόνυ, αγνοώντας ότι ο Σέκερης παρακολουθεί το κινητό της. Η Αμαλία ξεκινά συνεδρίες με τη Μίνα. Η Αθηνά πάει στην Αίγινα για να συμπαρασταθεί στην Άννα και την Ελένη, και προειδοποιεί τον Αλέξανδρο πως κινδυνεύουν όλοι. Ο Ορφέας στήνει θανάσιμη παγίδα στη Χριστίνα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *