Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: Δεν ξέρει τι σημαίνει να παίρνει κανείς 150 ευρώ, είναι γόνος πλουσίων

Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: Δεν ξέρει τι σημαίνει να παίρνει κανείς 150 ευρώ, είναι γόνος πλουσίων

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Χανιά, όπου βρίσκεται, για την πολεμική που ασκεί στην κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

«Υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης να σαρώσει τα κοινωνικά επιδόματα και του ξέφυγε ότι θέλει να καταργήσει και το δώρο των Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα.

Σχολίασε ότι τα λέει αυτά ο κ. Μητσοτάκης «γιατί τα πιστεύει, γιατί ο ίδιος δε μπορεί να φανταστεί τι σημαίνει δώρο Χριστουγέννων ή ένα επίδομα που θεωρεί πενιχρό».

Διαβάστε Επίσης  Αθηνά Ωνάση: Έγκυος 4 μηνών η χρυσή κληρονόμος;

«Δεν μπορεί να φανταστεί ο γόνος που μεγάλωσε και έζησε στα μεγάλα σαλόνια και που διαχειρίζεται τα εκατομμύρια των οφσορ οικογενειακών επιχειρήσεων τι σημαίνει για κάποιον να παίρνει 150 ευρώ το μήνα επίδομα για το νοίκι του. Αυτό το 150άρι το θεωρεί ανώφελο και το χαρακτηρίζει πριμοδότηση της φτώχειας», είπε, για να σχολιάσει: «Λες και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν από επιλογή να είναι φτωχοί και με το επίδομα τους καλομαθαίνουμε να συνεχίσουν να είναι».

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός – Έκτακτη σύσκεψη στις 18:00

Τον κατηγόρησε τελικά ότι »έχει ένα πρόγραμμα τόσο κοινωνικά αποκρουστικό όσο και αυτό του ΔΝΤ. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κρατήσει σχετικά μακριά από τα φώτα της προβολής και που αποφεύγει όπως το διάολο το λιβάνι μια εφ όλης της ύλης τηλεοπτική αναμέτρηση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *