Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου και οι απουσίες… έκπληξη

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου και οι απουσίες… έκπληξη

 

Η απουσία της Αθηνάς Οικονομάκου από τον γάμο προκάλεσε έκπληξη

 

Στις αρχές του Απρίλη έγινε γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα παντρεύονταν, καθώς δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα η αναγγελία του γάμου τους.

 

Αν και όλοι πίστευαν πως ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τη Δευτέρα 29/04. Το πρωί της Τρίτης στο Happy Day σχολίασαν το χαρμόσυνο γεγονός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο, ενώ είδαμε και βίντεο από τον χώρο όπου έγινε η δεξίωση.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ!

«Ο γάμος τους έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου. Αυτό είναι το εκκλησάκι που είχε επιλέξει το ζευγάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Το πάρτι του γάμου έγινε στο κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη, ένα πολύ ωραίο σπίτι με κήπο και πισίνα. Εκεί στήθηκαν τα τραπέζια και έγινε η δεξίωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ σε ένα από τα ξενοδοχεία της οικογένειας, στις Γούρνες Ηρακλείου. Ανάμεσα στους πολύ λίγους καλεσμένους ήταν η Τίνα Τόσκα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η απουσία της Αθηνάς Οικονομάκου από τον γάμο, η οποία είναι κολλητή της Βασως Λασκαράκη, αλλά και άλλων φίλων της ηθοποιού προκάλεσε έκπληξη!

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *