ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Αποκάλυψη: Το γεμάτο ανατροπές φινάλε της σειράς

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Αποκάλυψη: Το γεμάτο ανατροπές φινάλε της σειράς

Η μεγάλη αλήθεια που έρχεται στο φως και φέρνει τα πάνω κάτω!

Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης φτάνει. Το τέλος του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα συγκλονίσει καθώς οι δύο αιώνιες εχθρές, η Μαρίνα και η Κάτια, θα μάθουν επιτέλους ότι αυτό που τις ενώνει είναι πολύ μεγαλύτερο από όλα εκείνα που τις χωρίζουν.

Η Μάρθα θα αναγκαστεί να πει το μεγάλο μυστικό που κρατάει τόσο καιρό μέσα της.

*Από το TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Κάτια μισεί όσο τίποτε άλλο στο κόσμο τη Μαρίνα καθώς εξαιτίας της έχασε τον γιο της, τον Αλέξη, το δεύτερο παιδί που έφερε στη ζωή. Το πρώτο, το κοριτσάκι της, που είχε αποκτήσει με τον Φώτη, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι είναι στη ζωή. Οι διαβεβαιώσεις που είχε από το ίδρυμα που το είχε αφήσει, ότι πέθανε μετά από σοβαρή ασθένεια και το πιστοποιητικό θανάτου που πήρε στα χέρια της, δεν της άφησαν ποτέ περιθώριο να αμφισβητήσει ένα τέτοιο γεγονός. Αλήθεια, εσείς ξέρατε ποια ηθοποιός από την σειρά έχει δηλώσει «Ο κόσμος μου γυρνούσε την πλάτη γιατί…»!

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 164-165-166-167-168

Η Μάρθα είναι η μόνη που εδώ και καιρό έχει ανακαλύψει ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας. Ομως δεν θέλει αποχωριστεί την κόρη της. Την πονάει σαν πραγματική μάνα και την έχει αντικαταστήσει στην καρδιά της με το πραγματικό της παιδί, τη Νάντια. Δεν θέλει να τη χάσει με τίποτα. Ακόμη και το γεγονός ότι ο Φώτης έχει γίνει ο άνθρωπός της και το ότι βλέπει πόσο θα ήθελε να ζούσε το παιδί του για να διορθώσει τα λάθη του, δεν είναι ικανά για να την πείσουν να πει την αλήθεια. Ειδικά όταν μάνα της Μαρίνας είναι η Κάτια. Θεωρεί ότι δεν της αξίζει για κόρη της. Οσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις θα κρατήσει το μυστικό μέσα της. Ομως κάποια στιγμή τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ένα τέτοιο σημείο όπου δεν θα υπάρχει γυρισμός και θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη και θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Αντρέας εγκαταλείπει την Κάτια

Η Κάτια θα μάθει ότι η Μαρίνα είναι η κόρη της που τόσα χρόνια θεωρούσε νεκρή. Και η Μαρίνα πως έχει μητέρα και μάλιστα είναι η θανάσιμη εχθρός της, εκείνη που προσπάθησε να τη δολοφονήσει και που της στέρησε το παιδί της όλα αυτά τα χρόνια. Ο Φώτης είναι ο μόνος που θα χαρεί από αυτή τη συγκυρία αλλά δεν θα συγχωρήσει τη Μάρθα για τη στάση της. Το σημαντικό όμως είναι πώς θα αντιδράσουν οι δύο αυτές γυναίκες μετά τα όσα έχουν συμβεί; Μέχρι τώρα στόχος της μιας είναι να εξοντώσει την άλλη. Ομως τις ενώνει το αίμα. Μπορούν να κλείσουν οι πληγές και να κάνουν μια νέα αρχή; Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα που θα αιωρείται μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *