«Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδια 147-148-149-150

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδια 147-148-149-150

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Επεισόδιο 147

Ο πληρωμένος δολοφόνος προσπαθεί να βρει την ευκαιρία για να πυροβολήσει τη Μαρίνα, που ευτυχισμένη περιμένει τη συνάντηση με τη Μελίτη.

Την ίδια στιγμή, ο Φώτης παρακολουθεί στενά τη Μαρίνα προσπαθώντας να την προστατεύσει.

Η Έλλη μετανιωμένη προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τον Άρη, όμως αυτός την αποφεύγει.

Εν τω μεταξύ ο Αντρέας θα ανακαλύψει τα σχέδια της Κάτιας και θα τρέξει να προειδοποιήσει τη Μαρίνα, ενώ η Κάτια επιχειρεί να στήσει ένα ολοκαίνουργιο άλλοθι, τη στιγμή που ο πληρωμένος δολοφόνος πυροβολεί τη Μαρίνα.

Επεισόδιο 148

Η Μελίτη αγωνιά για τη συναντησή της με τη Μαρίνα και με τις ζωγραφιές της στην αγκαλιά, περιμένει σε ένα παγκάκι μαζί με την εξίσου ανήσυχη Λίλιαν.

Την ίδια στιγμή στην εταιρεία ο Κωστής ανησυχεί για το πως θα τον δει η μικρή ως πατέρα, μετά από τόσα χρόνια που μεγαλώνει με την πατρική φιγούρα του Σταύρου, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να στήσει στο σκάφος με τη βοήθεια του Γιώργου, το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη βραδιά ανάμεσα σ αυτόν και τη Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά

Κανείς τους δεν υποψιάζεται πως σ ένα κρεβάτι χειρουργείου στην εντατική του νοσοκομείου η Μαρίνα, βαριά τραυματισμένη, παλεύει να κρατηθεί στη ζωή…

 

Επεισόδιο 149

Η Μάρθα, βλέποντας την Μαρίνα σε κρίσιμη κατάσταση, απελπίζεται όλο και περισσότερο και γίνεται έξαλλη με την Κάτια. Ο Αντρέας φεύγει από το σπίτι κι εγκαταλείπει την Κάτια, αγνοώντας τις εκκλήσεις της…

Η Λίλιαν επισκέπτεται τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και λυγίζει βλέποντάς την. Ο Φώτης κι ο Μιχάλης νιώθουν ενοχές για την επίθεση στη Μαρίνα, επειδή δεν ήταν μαζί της, να την προστατέψουν.

Παράλληλα, ο Σταύρος παρηγορεί τη Ρένα κι έρχονται κοντά ακόμη περισσότερο.

Μετά από μια κουβέντα με τη Μάρθα, τον Φώτη και τον Αντρέα, ο ντετέκτιβ πηγαίνει στην Κάτια, με σκοπό να μάθει τι ρόλο έχει παίξει στην επίθεση κατά της Μαρίνας, αλλά εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 90-91-92-93-94-95

Επεισόδιο 150

Η Μαρίνα δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική μονάδα παρακολούθησης. Η Κάτια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, νιώθει να βουλιάζει, καθώς η απόπειρα δολοφονίας της Μαρίνας απέτυχε και παλεύει ταυτόχρονα με τις τύψεις αλλά και τον τρόμο ότι μπορεί να κατηγορηθεί γι’ αυτό.

Η Μάρθα μαθαίνει πως η Κάτια επισκέφτηκε την Μαρίνα στο νοσοκομείο και φοβάται πως όσο ζει η Κάτια, η Μαρίνα θα κινδυνεύει. Αποφασίζει να δώσει αυτή τη λύση, αφού ο Φώτης δεν θέλει να προβούν σε ακραίες ενέργειες, σχετικά με την Κάτια.

Η Μελίτη ζητάει να δει τη μητέρα της και αποφασίζει να πάει μόνη της στο νοσοκομείο, αφού οι θετοί της γονείς δεν προτίθενται να την πάνε εκεί. Το σκάνε μαζί με την μικρή Ελπίδα, χωρίς να τις αντιληφθεί η Λίλιαν. Η σχέση Έλλης – Άρη δοκιμάζεται συνέχεια, ενώ ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στον Όμιλο, που φαίνεται να γοητεύεται από την Έλλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *