Τα συνήθη λάθη που κάνετε και αποδυναμώνετε την τρίχα των μαλλιών σας

Τα συνήθη λάθη που κάνετε και αποδυναμώνετε την τρίχα των μαλλιών σας


Τα συνήθη λάθη που κάνετε και αποδυναμώνετε την τρίχα των μαλλιών σας

 

Μπορεί καθημερινά κάποιες συνήθειες styling που έχετε στα μαλλιά σας να αφυδατώσουν και να αδυνατίζουν την τρίχα. Χωρίς να αντιλαμβάνεστε τη ζημιά που προκαλείτε στην ποιότητα της τρίχας των μαλλιών σας εσείς απορείτε μέρα με τη μέρα πώς τα μαλλιά σας γεμίζουν ψαλίδα και μένουν ατίθασα ακόμα και στα πιο σκληρά προϊόντα styling. Διαβάστε τα συνήθη λάθη που κάνετε και αποδυναμώνετε την τρίχα των μαλλιών σας.

 

Κάνετε καθημερινά πιστολάκι

Χρησιμοποιώντας καθημερινά πιστολάκι μαλλιών, καταστρέφετε την ποιότητα της τρίχας σας. Αυτό που συνιστούν οι δερματολόγοι είναι να γίνεται styling σε νωπά μαλλιά. Προσφέρει πολύ καλό φορμάρισμα και μειώνει τις πιθανότητες να καταστραφεί η τρίχα.

Διαβάστε Επίσης  Σούπερ τεστ για να δείτε πόσο υγιή ειναι τα μαλλιά σας

 

Βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά σας

Εάν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να ανανεώνετε κάθε 40 ημέρες το χρώμα στα μαλλιά σας, γιατί σας ενοχλεί η εμφάνιση της ρίζας και θέλετε λαμπερό και φωτεινό χρώμα τότε πρέπει να πείτε «όχι» σε αυτή τη συνήθεια. Οι πολλές χημικές επεξεργασίες στα μαλλιά τα αδυνατίζουν και τα θαμπώνουν. Προτιμήστε κάποια βαφή πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα και κάποιο προϊόν για να ανανεώνετε τη λάμψη στα μαλλιά σας.

Διαβάστε Επίσης  Το εκκεντρικό φόρεμα της Dua Lipa που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Billboard

 

Είστε fun της αλογοουράς

Σας αρέσει αλλά και σας βολεύει να πιάνετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα αλογοουρά, ή να κάνετε πλεξούδες.Τα πολύ σφιχτά χτενίσματα όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσουν σε φλεγμονή της ρίζας της τρίχας με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητα της, να αδυνατίζει σε σημείο τέτοιο που πέφτει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *