Ζώδια Σήμερα 29/04: Χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι τίποτα

 

Ζώδια Σήμερα 29/04: Χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι τίποτα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση, ύπνο και χαλάρωση, ιδίως αν το παρακάναμε χθες, με τα γλέντια και τα ξενύχτια και η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό, αφού μας δημιουργεί τη διάθεση να χαζολογήσουμε, να μείνουμε για λίγο στο σπίτι, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη δράση και την κίνηση για να επαναφορτιστούμε με ενέργεια και να ανασυγκροτηθούμε ψυχικά και σωματικά. Από την άλλη, μας καλεί να κατεβάσουμε ρολά, να μη δώσουμε σημασία ή τουλάχιστον να κάτσουμε στην ουδέτερη ζώνη και να μην εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα χαλάσουν την ηρεμία μας.

Διαβάστε Επίσης  Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην καταπίεση

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες το στιλ σας και ταυτόχρονα ο έντονος αισθησιασμός σας δε θα σας αφήσουν να περάσετε απαρατήρητοι, ακόμα κι να το θέλατε. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να κινήσετε τα νήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες κάντε και λίγο τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας και μην είστε με μια παρατήρηση στο στόμα γιατί πιθανόν να έχουν ανάγκη την κατανόησή σας και όχι από διάλεξη.

Διαβάστε Επίσης  Το ζώδιο του πεθερού κάνει την διαφορά! Πώς θα σε συμπαθήσει;

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί επειδή τα κριτήριά σας δεν είναι και τα πιο σωστά, ζητάτε να λάβετε από λάθος πλευρά, γι’ αυτό παραμένετε σε… αναμονή.

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *