Πόσους Ιούδες Ισκαριώτες έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά;

Πόσους Ιούδες Ισκαριώτες έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά;

Μίνα Μπουλέκου, Συγγραφέας-Ποιήτρια

Πόσο διαχρονική είναι η προδοσία σε κάθε επίπεδο της ζωής μας; Το τίμημα της προδοσίας έγινε αυτοσκοπός για μια μερίδα άπληστων ανθρώπων που είναι πάντα έτοιμοι να κατασπαράξουν, οποιονδήποτε τολμήσει να σηκώσει το ανάστημά του, υψώνοντας τη φωνή του στο άδικο και σε κάθε σαθρό οικοδόμημα που μας ανάγκασαν να ζούμε χωρίς καν να ερωτηθούμε.

Πόσους Ιούδες Ισκαριώτες έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά; που φορούν τόσο εύκολα και τόσο απροκάλυπτα τη μάσκα της υποκρισίας τους. Κόλακες που ζουν ανάμεσά μας, σαν τις σκιές δίχως φως στην ψυχή τους. Πόσοι από εμάς δεν το έχουμε βιώσει καθημερινά;

Διαβάστε Επίσης  Ανέκδοτο:Τύφλα στο μεθύσι..

Ζούμε σε μια εποχή άκρατου υλισμού, όπου ο φαρισαϊσμός έχει κατακλύσει κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας μας, καθώς τα έργα των ανθρώπων δεν συνάδουν πια με τον ηθικό και έντιμο λόγο.

Είμαστε σε θέση άραγε να διακρίνουμε το καλό και το αγαθό; Πόσοι από εμάς περιφρουρούμε τις αξίες και τα χρηστά ήθη συμβάλλοντας στο γενικότερο καλό και στην ευημερία του συνόλου;

Ας αντισταθούμε με μοναδικό όπλο, εκείνη την φωνή της καθάριας συνείδησης, εκείνης που είναι χαραγμένη σε κάθε φωτεινή ψυχή που παραμένει αληθινή και αναλλοίωτη στον χώρο και στον χρόνο με μοναδική πυξίδα την πίστη και την ελπίδα ότι τίποτε δεν χάθηκε ακόμη στις σκοτεινές μέρες που διανύουμε, παλεύοντας πάντα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με γενναιότητα και τόλμη στις μεγάλες προκλήσεις που αμαυρώνουν την εικόνα μιας Πολιτείας Ανθρώπων που δείχνει να έχει κλονιστεί. Ο καθένας μας ξεχωριστά και με Πλήρη Συνείδηση της Αποστολής του.

Ας ευχηθούμε τις άγιες μέρες που έρχονται να λάμψει το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού σε κάθε ζώσα ψυχή και μέσα από αυτήν να οδηγηθούμε στην κάθαρση και στην εξιλέωση για να μπορέσουμε να ατενίσουμε το Ουράνιο Φως της Αγάπης Του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *