Μήπως είστε ακόμη «κολλημένη» με τον πρώην;

Ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και το να προχωρήσει κανείς μετά, ειδικά αν είναι ακόμα ερωτευμένος, είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Μήπως είστε ακόμη «κολλημένη» με τον πρώην;

Ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και το να προχωρήσει κανείς μετά, ειδικά αν είναι ακόμα ερωτευμένος, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ο καθένας θέλει διαφορετικό χρόνο για να αντιληφθεί ότι πλέον δεν είναι σε σχέση και διαφορετικό τρόπο για να ξεπεράσει τον άλλον.

Πως όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε ξεπεράσει τον πρώην σύντροφο σας ή ότι ο καλός σας δεν είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του;

Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι όχι απλά δεν ξεπεράσατε την προηγούμενη σχέση αλλά αναπτύσσετε εμμονές με αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή: Σχετίζεται με την ευφυΐα τελικά;

Συχνό σημάδι είναι η αίσθηση ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον πρώην και αισθάνεστε ότι βρίσκετε σε ένα τούνελ που πέφτει πάνω του.

‘Έχετε έντονο άγχος που σταματά μόνο όταν του μιλάτε ή όταν τον βλέπετε. Αισθάνεστε ένα είδος εξάρτησης που σας αναγκάζει να τηλεφωνείτε και να λέτε: «Ήθελα απλά να σε ακούσω» ή στέλνετε μηνύματα του τύπου: «Θέλω απλά να δω τι κάνεις; Αν δεν θες μη μου απαντάς δεν πειράζει».

Διαβάστε Επίσης  Τι προκαλεί τη ζήλια σε μια σχέση

Έχετε δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα «πως θα ζήσετε μακριά του; Πώς θα καταφέρετε να επιβιώσετε; Που θα βρείτε ξανά τέτοιο σύντροφο»; Όλα αυτά δυστυχώς σας οδηγούν στο να γυρνάτε πίσω στον πρώην αναζητώντας τη σιγουριά της σχέσης σας.

Κάνετε συνέχεια online παρακολούθηση και επισκέπτεστε συχνά το προφίλ του πρώην αγαπημένου σας στο Facebook.

Κρατάτε σχεδόν όλα τα αναμνηστικά της προηγούμενης σχέσης, ρούχα, φωτογραφίες, δώρα, ερωτικές επιστολές.

Ταράζεστε όταν κάποιος αναφέρει κάτι για την πρώην σχέση σας. Για παράδειγμα οι φίλοι σας ότι συνάντησαν τον πρώην σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *