Η επιστροφή: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Η επιστροφή: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Η επιστροφή: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

 

Μετά την πρόταση του Ορέστη να μείνει ο Χάρης μαζί του, οι διαφωνίες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι εντείνονται ξανά. Στο μεταξύ ο Ζερβός ανακαλύπτει σοκαρισμένος ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο αδερφός της Λυδίας!

 

Ο Παύλος παραδέχεται στην Βίκυ το λάθος του να επιτεθεί στην Άννα ενώ η Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης.

Η Αθηνά τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποιος είναι στ’ αλήθεια ο ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός της συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που μάθανε.

Πέρα όμως από την Αθηνά, και η Έλενα και η Βίκυ αλλά και ο Χάρης -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- δυσκολεύονται να δεχτούν τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι! Κάποιος από όλους μάλιστα δεν την αντέχει και δοκιμάζει να δώσει ένα τέλος σε όλα!

 

Η Έλενα σοκάρεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Χάρη, ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον ανεβάσουν ψυχολογικά. Η Λίλα αποφασίζει να διαλύσει την σχέση της με τον Νίκο, ενώ η Βίκυ αποκαλύπτει στην Ευγενία το ένοχο μυστικό της…

 

Ο Παύλος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Ζερβό, ενώ την ίδια ώρα στην εταιρεία, οι καταγγελίες πολιτών διαδέχονται η μια την άλλη, ύστερα απ’ το σχέδιο του Στέφανου να πειράξει τις καινούριες φόρμουλες. Η αρχή του τέλους για την Ντέλκουμ, ξεκίνησε…

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Τα καυτά φιλιά Πέτρου – Αθηνάς σοκάρουν την Έλενα! Τον διώχνει από το σπίτι

 

Ο Ορέστης, με αφορμή τις καταγγελίες, ζητάει την απόλυση του Στέφανου, που εξαγριωμένος απειλεί την Αθηνά ότι θα τινάξει τη συνεργασία τους στον αέρα!

 

Η Ευγενία αποφασίζει να βοηθήσει την Βίκυ κρυφά από το Γιάνναρη. Η Λίλα δεν σταματάει να προσπαθεί να κερδίσει την αποδοχή του Χάρη. H Αθηνά δοκιμάζει μία πρώτη προσέγγιση με αυτόν που πιστεύει ότι είναι ο ανιψιός της.

Στο μεταξύ ο Νικήτας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση καθώς το σκάνδαλο για επικίνδυνα προϊόντα, που για άλλη μια φορά διέθεσε η Ντέλκουμ, δεν φαίνεται να καταλαγιάζει. Την ίδια στιγμή η Αθηνά βρίσκει τις κομμένες σελίδες του ημερολογίου της αδερφής της. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται εκεί μέσα;

 

Η Αθηνά συγκλονισμένη από το γεγονός ότι έχει μπροστά της τις σελίδες που θα της επιτρέψουν να δει ολόκληρη την εικόνα για τις τελευταίες μέρες της Λυδίας, χάνει τον έλεγχο!

 

Πέφτει για πρώτη φορά σε σφάλμα που θα την φέρει αντιμέτωπη με την Έλενα και τον Πέτρο και μπορεί να καταστρέψει το σχέδιο της! Όχι μόνο τσακώνεται με τον Χάρη, αλλά φεύγει κιόλας αφήνοντας τον μόνο του και αβοήθητο μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 94-95-96 Β κύκλος

Στο μεταξύ ο Χρήστος σίγουρος για την αθωότητα της Άννας, δεν διστάζει να απευθυνθεί στον ίδιο τον Παύλο και να του ζητήσει να μην επαναπαύεται, γιατί ο δολοφόνος του Φώτη δεν έχει βρεθεί ακόμα! Ο Νίκος είναι έξαλλος από τον τρόπο που η Αθηνά φέρθηκε στον Χάρη, και δε θέλει να το αφήσει να περάσει έτσι. Στο μεταξύ βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που δείχνουν ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του γιου της Λυδίας…

Ο Πέτρος εξοργίζεται με την απότομη συμπεριφορά της Αθηνάς απέναντι στον Χάρη και την διώχνει απ’ το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Έλενας να δώσουν τόπο στην οργή.

 

Παράλληλα ο Ζερβός θα συναντηθεί μ’ έναν άνθρωπο απ’ το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ ο Γιάνναρης θ’ ανακαλύψει την ύπαρξη του Λευτέρη στην ζωή της Βίκυς.

 

Ο Ορέστης κάνει μια ακραία πρόταση στον Νικήτα για να σωθεί η Ντέλκουμ, ενώ την ίδια ώρα ο Χάρης ανακαλύπτει ότι η Έλενα θέλει να τον στείλει εσώκλειστο σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα. Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει στην Έλενα ένα σοκαριστικό γεγονός που έχει να κάνει με τον Πέτρο…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *