Η Επιστροφή: Κατηγορία σοκ από την Αθηνά – «Ο Πέτρος με βίασε»

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή: Κατηγορία σοκ από την Αθηνά – «Ο Πέτρος με βίασε»

 

OΙ εξελίξεις της σειράς «Η Επιστροφή» είναι καταιγιστικές: Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη για την Αθηνά και το παρελθόν της αδελφής της. Μάλιστα, εκείνη θέλει περισσότερο από ποτέ να εκδικηθεί τον Πέτρο και να καταστρέψει τη σχέση του με την Έλενα και τον κατηγορεί για βιασμό.

O Ζερβός συνεχίζει να βοηθάει την Αθηνά κρυφά από όλους προκειμένου να μάθουν όσα συνέβησαν στη ζωή της Λυδίας πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, ανακαλύπτει σοκαρισμένος ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο αδελφός της κοπέλας και αρχίζει να συνθέτει τα κομμάτια του παζλ!

Από την άλλη, η Αθηνά τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποιος είναι στ” αλήθεια ο ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός της συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που έμαθαν. Εκείνη, όμως, δεν μπορεί να περιμένει και αποφασίζει να δοκιμάσει μια πρώτη προσέγγιση με αυτόν που πιστεύει ότι είναι ο ανιψιός της.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Έλενα στα χέρια του δολοφόνου – «Τώρα θα πεθάνεις»!

 

Τις επόμενες μέρες η ίδια βρίσκει τις κομμένες σελίδες του ημερολογίου της αδελφής της και έρχεται αντιμέτωπη με ακόμη ένα μεγάλο μυστικό της Λυδίας. Η Αθηνά, συγκλονισμένη από το γεγονός ότι έχει μπροστά της τις σελίδες που θα της επιτρέψουν να δει ολόκληρη την εικόνα για τις τελευταίες μέρες της αδελφής της, χάνει τον έλεγχο!

Πέφτει για πρώτη φορά σε σφάλμα που θα τη φέρει αντιμέτωπη με την Έλενα και τον Πέτρο και μπορεί να καταστρέψει το σχέδιο της. Όχι μόνο τσακώνεται με τον Χάρη, ο οποίος βρίσκεται στο αναπηρικό καροτσάκι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά φεύγει κιόλας αφήνοντας τον μόνο του και αβοήθητο μέσα στο σπίτι.

Ο Νίκος, όταν διαπιστώνει πως ο αδελφός του έχει μείνει μόνος του, γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο η Αθηνά φέρθηκε και δεν θέλει να το αφήσει να περάσει έτσι.

Στο μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DΝΑ που δείχνουν ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του γιου της Λυδίας.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 131-132-133

Παράλληλα, και ο Πέτρος εξοργίζεται με την απότομη συμπεριφορά της Αθηνάς απέναντι στον Χάρη και τη διώχνει από το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Έλενας να δώσουν τόπο στην οργή. Η απόλυσή της, όμως, ωθεί την Αθήνα να οργανώσει το πιο σατανικό σχέδιο για να εκδικηθεί τον Πέτρο και να διαλύσει για πάντα τη σχέση του με την Έλενα και την οικογένεια του.

 

Σύμφωνα με το My Tv η κοπέλα περνάει στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει στην Έλενα ένα σοκαριστικό γεγονός που έχει να κάνει με τον Πέτρο. Της λέει πως ο ιδιωτικός ερευνητής προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο την απέλυσε.

Η Έλενα είναι σοκαρισμένη από αυτή την κατηγορία και δεν ξέρει ποιον πρέπει να πιστέψει, ενώ η Αθηνά είναι σίγουρη πως η αρχή του τέλους για τον Πέτρο μόλις ξεκίνησε.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *