Μαφία Φυλακών: Η κατάθεση Φλώρου για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πριν τη σύλληψη

Μαφία Φυλακών: Η κατάθεση Φλώρου για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πριν τη σύλληψη

Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι.

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος το απόγευμα της Πέμπτης ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολόπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Πρόκειται για εξέλιξη που έρχεται κατά την προσπάθεια του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αποσαφηνίσει τις ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων δικηγόρων στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Διαβάστε Επίσης  Πρόβα τζενεράλε κάνει το τρένο για το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 4,5 ώρες

Ο Αρ. Φλώρος στη δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έχει καταθέσει ότι τόσο ο συλληφθείς δικηγόρος όσο και κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής έχουν επιχειρήσει να του αποσπάσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί σε συνάντηση μεταξύ του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου και δύο συναδέλφων του, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τον προφυλακισμένο δικηγόρο στο δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίμαχης επίθεσης, που πλέον εμπλέκονται και στη “μαφία των φυλακών”.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα, 23 Ιουνίου, εορτάζουν οι Άγιοι Αριστοκλής, Δημητριανός και Αθανάσιος

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα στον ειδικό εφέτη ανακριτή και στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του ενώ κρατείται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ένταλμα εκδόθηκε και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *