Απατάω τη γυναίκα μου γιατί η άλλη είναι καλύτερη σε όλα. Δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου για το μωρό μας

Απατάω τη γυναίκα μου γιατί η άλλη είναι καλύτερη σε όλα. Δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου για το μωρό μας

Είμαι παντρεμένος εδώ και 8 χρόνια και έχουμε και ένα μωράκι 18 μηνών. Πριν από 2 χρόνια γνωρίστηκα με μία άλλη γυναίκα στο facebook και αμέσως δέσαμε

Ταιριάζουμε απόλυτα σε όλα, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι βρήκα τη γυναίκα που φτιάχτηκε για να είναι για πάντα μαζί μου και να με συμπληρώνει.

Η γυναίκα μου έμαθε ότι την απατούσα, αλλά μου έδωσε μία ευκαιρία, γιατί δεν ήθελε να διαλύσουμε την οικογένειά μας. Προσπαθήσαμε να ξαναέρθουμε κοντά, το παλέψαμε πολύ και παρόλο που εκείνη πίστευε ότι όλα ξαναέγιναν όπως παλιά, εγώ εξακολουθώ να βλέπω την σχέση μου και δεν θέλω να ξεκολλήσω.

Σε αντίθεση με τη γυναίκα μου, τα πάω πολύ καλά με αυτή τη κοπέλα, όχι μόνο στο σεξ αλλά και γενικά. Μπορώ να της ανοιχτώ και να της πω τα πάντα

Είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος. Δεν με παρεξηγεί ό, τι και να της πω και το σεξ για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι απλά πολύ καλό, αλλά τέλειο. Η γυναίκα δεν παίζεται. Με τη γυναίκα μου έχει καταντήσει πλέον βαρετό. Κάνουμε τα ίδια και τα ίδια και δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Δεν είναι και τόσο σεξουαλική, όπως η φίλη μου.

Διαβάστε Επίσης  Όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα

Η γυναίκα μου στο σεξ είναι σαν να μου λέει «Άντε να τελειώνουμε, βαριέμαι» εκτός εάν το αποφύγει όπως κάνει τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώντας όποια δικαιολογία της έρθει στο μυαλό.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να διαλύσω το σπιτικό μου, γιατί θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει σε μία σταθερή και δεμένη οικογένεια, όπως του αξίζει.

Πολύ θα το ‘θελα να ταιριάζαμε με τη γυναίκα μου και να τα βρίσκαμε, αλλά τα θέλω μας πάνω σε μερικά θέματα δεν συμβαδίζουν. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλω άλλη. Επιθυμώ πράγματα στο σεξ που η γυναίκα μου τα θεωρεί ταμπού και δεν τολμώ καν να της τα αναφέρω. Μία φορά δοκίμασα στο παρελθόν και μου το ξέκοψε.

Διαβάστε Επίσης  6 κινήσεις στο σεξ που σιχαίνονται οι άντρες

Δεν μπορώ να ζω άλλο με το άγχος μη με ανακαλύψει. Το έκανε μία φορά και πληγώθηκε πολύ. Δεν θέλω να το μάθει ότι εξακολουθώ να την απατώ. Ό, τι και να ‘ναι δεν της αξίζει κάτι τέτοιο, αλλά έχω και εγώ ανάγκες που δεν μπορεί να μου τις καλύψει.

Θάνος

[singleparent.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *