ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Ορφέας σκοτώνει τον Μάνο – Σειρά έχει ο γιος του

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Ορφέας σκοτώνει τον Μάνο – Σειρά έχει ο γιος του

 

Ο σίριαλ κίλερ υλοποιεί απτόητος τα φρικαλέα σχέδιά του, τη στιγμή που όλοι ανησυχούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος του

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha.
Η Νικόλ προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τον Πέτρο, δείχνοντας πλήρως διατεθειμένη να προδώσει τη Μαργκώ. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος δίνει στην Άννα να καταλάβει πως η συμμετοχή του Τόνι στο παράνομο εμπόριο όπλων είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι νόμιζαν. Ο Σωκράτης έπειτα από πολύ καιρό βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα στην ηλικία του και μετά την πάει σπίτι του…

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 281-282-283-284-285-286-287-288

Η Λήδα σε ένα ξέσπασμά της λέει σε όλους ότι θέλει να πάει στην Αίγινα μαζί με την Άννα και τον Αλέξανδρο! Ο Μάνος ανοίγει την πόρτα του γραφείου του και μπροστά του στέκεται ο εξαγριωμένος Ορφέας.

Ο δικηγόρος δολοφονείται εν ψυχρώ! Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βάλει μυαλό στη Λήδα, που δεν λέει να σταματήσει την γκρίνια και τα πείσματα, αλλά η μικρή δείχνει να ζηλεύει το αγέννητο αδερφάκι της. Η Αθηνά προσπαθεί να προσεγγίσει την Αναστασία, ακόμα ένα θύμα της «Μπλε Φάλαινας». Η Νικόλ ομολογεί τα πάντα στον Πέτρο, σε μια προσπάθειά της να αποφύγει τη σύλληψη όταν ξεσπάσει η μπόρα.

Διαβάστε Επίσης  Αυτό είναι το πρόσωπο που μπαίνει στο «Τατουάζ» και δημιουργεί τρόμο σε έναν από τους ήρωες

Η Μαργκώ αρχίζει να αξιοποιεί προς όφελός της τα προνόμια που της έδωσε η νέα της θέση στο συμβούλιο. Ο Σωκράτης προσπαθεί να ξεφύγει από τον άλλο του εαυτό, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη έρχεται να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα γι’ αυτόν.

 

Η είδηση της δολοφονίας του Μάνου από τον Ορφέα τούς σοκάρει όλους, αλλά πολύ περισσότερο την Όλγα, που νιώθει ότι έχασε έναν πολύ καλό φίλο και συμπαραστάτη.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *