«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 140-141-142-143-144

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 140-141-142-143-144

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

Επεισόδιο 140

H Μαρίνα με τον Μιχάλη και τον Κωστή προσπαθούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοινά αποδεκτή, χωρίς να χρειαστεί να ανακατευτεί η Δικαιοσύνη. Αυτό, ανατρέπει εντελώς τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνεται έξαλλη, συνειδητοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινική εξέλιξη η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής…

Επεισόδιο 141

Η Κάτια τρομοκρατεί την Λίλιαν ότι θα χάσει το παιδί της και την πιέζει να το πάρει και να εξαφανιστούν απ’ όλους. Η Λίλιαν πανικοβάλλεται. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει το παιχνίδι του με την Ρία, που γοητευμένη μαζί του, αρνείται να πιστέψει στα λόγια της Σοφίας ότι ο Δημήτρης την κοροϊδεύει. Η Έλλη επιτίθεται στην Μαρίνα για την προοπτική να γνωρίσουν τα παιδιά της την χαμένη αδερφή τους.

Η Κάτια υπόσχεται στην Έλλη ότι θα εμποδίσει το παιδί αυτό να φτάσει στην Μαρίνα. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης παραδέχεται στην Μάρθα πως αποφάσισε να δεχτεί μια δυο δουλειές για να μαζέψει κάποια χρήματα. Η Μάρθα ανησυχεί, γιατί δεν θέλει ο Φώτης να μπλέξει ξανά με τα παλιά. Η Λίλιαν σκέφτεται μήπως πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να συνεργαστεί με την Μαρίνα για το θέμα του παιδιού…

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 169-170

Επεισόδιο  142

Τα πράγματα θα οδηγήσουν τη Μαρίνα και τον Μιχάλη να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο…

Ο Άρης απορρίπτει την πρόταση της Έλλης να βγουν μαζί μετά την προπόνηση και της ξεκαθαρίζει πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους ήταν μια παρόρμηση και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Κάτια ότι είναι πολύ κοντά πια στο να τα βρει με την Λίλιαν και τον Σταύρο για την κόρη της και την απειλεί ανοιχτά ότι πλέον θα έχει όλα τα στοιχεία για να την καταδώσει.

Επεισόδιο  143

Η Κάτια φαίνεται να δέχεται την ήττα της… όμως δεν έχει ακόμη παίξει το τελευταίο της χαρτί για να απαλλαγεί μια για πάντα από την Μαρίνα.

Η Κάτια προχωράει σε σχέδιο δολοφονίας της Μαρίνας, ενώ ο Φώτης αρνείται να αναλάβει τη δουλειά που του προτείνει ο μεσάζοντας.

Διαβάστε Επίσης  Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ταιριάζω με την Μαρίνα και όσο περνάει ο καιρός περισσότερο»

Ο Σταύρος επισκέπτεται την Ρένα για να δει τι κάνει κι ο Άρης θυμώνει με την Έλλη επειδή δεν πήγε στην προπόνηση.

Την ίδια στιγμή, η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία της Μαρίνας…

Επεισόδιο 144

Ο Φώτης κι η Μάρθα προσπαθούν εναγωνίως να μάθουν ποιος είναι πίσω από την εντολή δολοφονίας κατά της Μαρίνας και να σταματήσουν την επίθεση.

Ο Φώτης γίνεται η σκιά της Μαρίνας και την παρακολουθεί, προκειμένου να αποτρέψει τον κίνδυνο κι ό,τι κακό μπορεί να της συμβεί.

Κι ενώ η Μαρίνα κάνει όνειρα για τη συνάντηση με την κόρη της, ο Κωστής, σε μια προσπάθεια να την προστατέψει από την επίθεση, προτείνει κάτι που κάνει έξαλλη τη Μαρίνα.

Παράλληλα, ο Κωστής έχει άλλη μια σύγκρουση με την Έλλη σχετικά με το θέμα των παιδιών και τη διαχείριση της αποκάλυψης ότι έχουν μια αδερφή.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης προσπαθεί ακόμη μια φορά να πείσει τη Σοφία να φύγει μαζί του και να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο Αντρέας συναντάει τη Ρένα και την προειδοποιεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει εναντίον της Μαρίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *