”Δεν μπορώ να είμαι άλλο πατέρας και μητέρα μαζί”

”Δεν μπορώ να είμαι άλλο πατέρας και μητέρα μαζί”

Με ένα δραματικό σημείωμα που είχε αφήσει στο σπίτι της τραγωδίας στο Χαλάνδρι, ο 27χρονος πατέρας, ο οποίος την Κυριακή σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας στο σημείωμά του μιλά για εγκατάλειψη από την 21 ετών εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.

«Το τάισα, το έβαλα για ύπνο, να ξέρεις ότι δεν πόνεσε καθόλου» γράφει το σημείωμα που άφησε ο δράστης.

Οι καβγάδες του ζευγαριού, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ήταν συχνοί. Στον τελευταίο μάλιστα, ο οποίος σημειώθηκε μία ημέρα πριν από την τραγωδία, το ζευγάρι είχε διαπληκτιστεί έντονα από το τηλέφωνο και έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία.

Η μητέρα του 4χρονου το πρωί της Κυριακής τηλεφωνούσε στον εν διαστάσει σύζυγό της και δεν μπορούσε να τον βρει. Αποφάσισε, λοιπόν, να πάει στο σπίτι τους, για να δει τι συμβαίνει. Εκεί αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μία λίμνη αίματος και τον 27χρονο ακριβώς δίπλα του.

Διαβάστε Επίσης  Καληνύχτα Ελλάδα στα αποκαΐδια από τις φωτιές! Εθνική τραγωδία με δεκάδες νεκρούς

Η νεαρή γυναίκα, η οποία συνοδευόταν από την αδελφή της, σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Μέχρι αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, η μητέρα, σοκαρισμένη από το θέαμα που αντίκρισε, δεν είχε μπορέσει να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και να περιγράψει τι είχε προηγηθεί του φονικού.

Η σχέση τους, ο ερχομός του παιδιού τους και ο χωρισμός

Ο 27χρονος γνώρισε την εν διαστάσει σύζυγό του πριν από έξι χρόνια. Τότε η Ρομά στην καταγωγή κοπέλα ήταν ανήλικη. Λίγο καιρό αργότερα η 21 ετών σήμερα γυναίκα έμεινε έγκυος και παντρεύτηκαν.

Το ζευγάρι, πριν από περίπου έναν χρόνο και ενώ είχε μετακομίσει στο Χαλάνδρι, χώρισε και η γυναίκα έφυγε αφήνοντας το παιδί στον πατέρα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε από μικρός ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει τον πατέρα του και αυτήν την απώλεια δεν μπόρεσε να την ξεπεράσει ποτέ. Συγγενείς και γνωστοί κάνουν λόγο για έναν άνδρα που είχε εμμονές και ζήλευε τη μητέρα του παιδιού τους, κατηγορώντας την για εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ τα βίαια ξεσπάσματά του σε βάρος της ήταν κάτι σύνηθες. Ο δράστης φέρεται να ήταν βίαιος και απέναντι στη μητέρα του και την αδελφή του.

Διαβάστε Επίσης  Ζαχαρίας Κωστόπουλος Αυτός είναι ο άντρας που έχασε τη ζωή του, επιχειρώντας να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο

Το παρελθόν του 27χρονου

Ο δράστης είχε αναπτύξει παραβατική συμπεριφορά το 2015, οπότε και είχε συλληφθεί για ληστεία σε σπίτι στον Γέρακα όπου και διέμενε, ωστόσο αθωώθηκε στο δικαστήριο.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Αύριο Τρίτη θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του τετράχρονου παιδιού που έπεσε νεκρό, όταν ο 27χρονος πατέρας του το πυροβόλησε με καραμπίνα, στο σπίτι όπου διέμεναν στο Χαλάνδρι.

Η κηδεία θα τελεστεί από το νεκροταφείο της Παλλήνης στις 11.00.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *