Το σόι σου: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το σόι σου: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 

Ο Διονύσης και η Αλίνα ετοιμάζονται να πάνε για φαγητό στη Λυδία και τον Σάββα. Ένα μήνυμα, όμως, έρχεται στο κινητό του Διονύση, που τον αναστατώνει και το σβήνει αμέσως. Αν και καθησυχάζει την Αλίνα ότι ήταν από τη δουλειά του στο ταξιδιωτικό γραφείο, είναι εμφανές ότι λέει ψέματα.

 

Όταν κατά τη διάρκεια του φαγητού, απορρίπτει άλλη μια κλήση, που και πάλι υποστηρίζει ότι είναι από τη δουλειά του, ο Σάββας και η Λυδία υποψιάζονται ότι κάτι κρύβει. Όλοι παραξενεύονται γιατί ο Διονύσης συνήθως δεν λέει ψέματα μα αυτός τους διαβεβαιώνει ότι δεν έχει μυστικά. Όταν, όμως, την άλλη μέρα εμφανίζεται η πρώην σύντροφός του, η Μαρίνα, στο σπίτι των Χαμπέων, τα δεδομένα αλλάζουν.

Διαβάστε Επίσης  «Το σόι σου» ξανάρχεται – 5ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

 

Μπορεί η τσιγκουνιά του Σάββα να θεραπεύτηκε; Μετά από ένα διάστημα που τα «συμπτώματα» είχαν ησυχάσει, η Λυδία υποψιάζεται ότι ο Σάββας όχι μόνο μετρά και τα ψιλά, αλλά λέει ψέματα κι από πάνω για να αποφύγει να ξοδέψει το παραμικρό.

 

Η τύχη, όμως, χαμογελά στον Σάββα, και τον χρίζει τον μεγάλο νικητή ενός διαγωνισμού, με δώρο ένα τριήμερο σε πολυτελές resort!

 

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν, για να αποδείξει ότι δεν είναι και τόσο τσιγκούνης, παρουσιάζει στη Λυδία το τριήμερο όχι ως δώρο που κέρδισε, αλλά ως δικό του δώρο προς τη γυναίκα του. Μόνο που σπάνια τα ψέματα μένουν κρυφά… Και όταν η Λυδία μαθαίνει τι έχει γίνει, βάζει όλη την οικογένεια Τριανταφύλλου σε ένα κόλπο για να δώσει ένα μάθημα στον σύζυγό της…

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *