Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Χάρης μένει ανάπηρος

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Χάρης μένει ανάπηρος

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με όσα πρόκειται να συμβούν!

Ενα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Χάρης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένειά του δεν φεύγει λεπτό από κοντά του. Γρήγορα οι ενδείξεις δείχνουν πως κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον νεαρό και οι πρώτες υποψίες πέφτουν στην Αννα, η οποία και προφυλακίζεται.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Χρήστος αποφασίζει να μιλήσει στην Ελενα και τον Πέτρο για την περίεργη συμπεριφορά της Αννας, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αρχίσει να υποψιάζεται πως η νεαρή κοπέλα κρύβει κάποιο μυστικό!

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Νεκροί Ευγενία και Γιάνναρης! Η Βίκυ τους δολοφονεί

Μετά από αυτό, ο Πέτρος επισκέπτεται ξανά το ζαχαροπλαστείο και μιλάει με την κόρη της ιδιοκτήτριας. Αυτή τη φορά όμως η Ελπίδα θα θυμηθεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια σε σχέση με τον Κώστα Βογιατζή. «Τον είχα δει με μια κοπέλα, μελαχρινή και όμορφη! Συνομιλούσαν χαμηλόφωνα σαν κάτι να σκάρωναν, δεν άκουσα όμως τι έλεγαν». Ο Πέτρος της δείχνει μια φωτογραφία της Αννας: «Αυτή είναι η κοπέλα που τον είδατε μαζί;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει θετικά! Ο Πέτρος σαστίζει μπροστά στην αποκάλυψη της Ελπίδας ότι η Αννα και ο σερβιτόρος που ψάχνουν γνωρίζονταν και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 68-69-70-71

Αμέσως ενημερώνει τον Γιάνναρη για όσα έμαθε και εκείνος βγάζει ένταλμα και την καλεί στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει. Η Βίκυ μαθαίνει για την προσαγωγή της Αννας και έξαλλη πάει να βρει τον Γιάνναρη. Στο μεταξύ, ο άνθρωπος που όλοι αναζητούν, ο Βογιατζής, εμφανίζεται ξανά, αποφασισμένος να τελειώσει τη «δουλειά» που άφησε στη μέση και αυτή δεν είναι άλλη από το να σκοτώσει την Ελενα, αλλά ο Ορέστης τη σώζει την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *