Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Έλενα στα χέρια του δολοφόνου – «Τώρα θα πεθάνεις»!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Έλενα στα χέρια του δολοφόνου – «Τώρα θα πεθάνεις»!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε πρώτοι τι θα συμβεί στη συνέχεια

Μετά τις δύο απόπειρες δολοφονίες εναντίον της και τα απειλητικά μηνύματα, ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος για να τελειώσει τη δουλειά για την οποία πληρώθηκε: να σκοτώσει την Ελενα!

Το TiVi Σίριαλ έχει όλες τις λεπτομέρειες για το σατανικό σχέδιο, την εμπλοκή της Αννας (που επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας πριν από μερικές εβδομάδες ότι είναι η δολοφόνος), αλλά και τον ρόλο του Ορέστη σε όλο αυτό!

Η Αθηνά εκμεταλλεύεται τη ρήξη στον γάμο της Ελενας και του Πέτρου και αποφασίζει να απλώσει τα ερωτικά της δίχτυα στον ντετέκτιβ! Εκείνος όμως, πιστός στη γυναίκα του, τη διώχνει μια και καλή από το σπίτι. Αλλωστε ακόμα έχει αμφιβολίες για εκείνη από τη στιγμή που βρέθηκε σπίτι τους με ψεύτικη ταυτότητα.

Ωστόσο, η Αθηνά δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και έτσι τηλεφωνεί στον Πέτρο και την Ελενα λέγοντάς τους πως δέχτηκε επίθεση!

Το ζευγάρι τρέχει κοντά της και τη βρίσκουν σε άθλια κατάσταση: «Φοβάμαι! Δεν ξέρω αν όλο αυτό έχει σχέση με όσα συμβαίνουν σ’ εσάς ή αν ο πρώην άντρας μου με βρήκε! Σας παρακαλώ βοηθήστε με, δεν έχω κανέναν άλλον εκτός από εσάς».

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134

Την ίδια ώρα ο Παύλος προβληματίζεται από την «οικειότητα» που δείχνει να έχει ο Γιάνναρης με τη Βίκυ, αλλά και ο Πέτρος έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τον αστυνόμο. Στην εταιρεία ο Νικήτας είναι έτοιμος να βγάλει στην παραγωγή τα καινούρια προϊόντα, με τα οποία ευελπιστεί να σβήσει το κακό παρελθόν της Ντέλκουμ.

Δυστυχώς λογαριάζει χωρίς να ξέρει τα σχέδια του Στέφανου. Η Ελενα, μετά τον καβγά της με τον Πέτρο για το φιλί με τον Ορέστη, ζητάει εξηγήσεις από τον πρώην άντρα της: «Επίτηδες τα έκανες όλα! Επίτηδες με φίλησες και δήθεν μου είπες ότι σου έλειψα! Αλήθεια, πότε θα σταματήσεις όλο αυτό που κάνεις; Σε ανέχομαι λόγω των παιδιών, αλλά στη ζωή μου δεν έχεις πλέον καμία θέση».

Η ομολογία του Ορέστη ωστόσο θα τη βρει απροετοίμαστη. Η Βίκυ περνάει ένα ευχάριστο βράδυ με τον Γιάνναρη στο σπίτι που διατηρεί κρυφά, αλλά η αναπάντεχη επιστροφή του Λευτέρη θα την ταράξει. Την ίδια ώρα, η Αθηνά εκτός από τον Ορέστη έχει ακόμη έναν μυστικό συνεργό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζερβό.

Η Βίκυ ζητάει εξηγήσεις από τον Λευτέρη για τη δολοφονική επίθεση στον Ορέστη: «Εσύ το έκανες, έτσι; Είπες ότι η οργή σου είχε να κάνει με εκείνον και θέλεις από τη στιγμή που γύρισες να συνεχίσεις το σχέδιο εξόντωσής του! Λευτέρη, σταμάτα πια όλο αυτό! Σταμάτα, δεν βγάζει πουθενά». Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ευθύνεται, λέει όμως την αλήθεια;

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -trailer: Ο Λευτέρης πυροβολεί – Ποιος πέφτει στο γκρεμό (VIDEO)

Ο Ορέστης σώζει την Ελενα

Ο άνθρωπος που όλοι αναζητούν, ο Κώστας Βογιατζής, εμφανίζεται ξανά, αποφασισμένος να τελειώσει τη «δουλειά» που άφησε στη μέση και αυτή δεν είναι άλλη από το να σκοτώσει την Ελενα! Πάει να βρει τη γυναίκα και της επιτίθεται με μαχαίρι!

Η Ελενα ουρλιάζει για βοήθεια και εκείνος επιμένει να τη βγάλει από τη μέση: «Τώρα θα πεθάνεις, δεν θα βγεις ζωντανή από εδώ». Σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται ο Ορέστης και σώζει την Ελενα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ενώ ο Βογιατζής καταφέρνει να εξαφανιστεί.

Η είδηση για τη νέα δολοφονική επίθεση εναντίον της Ελενας ταράζει την οικογένεια Κορωναίου και όχι μόνο! «Δεν θα ηρεμήσω ποτέ! Θα μας σκοτώσει όλους», λέει και ξαναλέει η Ελενα και παρακαλάει τον Γιάνναρη να τον βρουν πάση θυσία.

Ο Λευτέρης διαπιστώνει ταραγμένος ότι ο Χάρης παρακολουθεί το σπίτι, ενώ ο Γιάνναρης βρίσκεται μια ανάσα από την αποκάλυψη του Λευτέρη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *