ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Μιχάλης χαροπαλεύει! Κρίσιμες ώρες

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Μιχάλης χαροπαλεύει! Κρίσιμες ώρες

Συγκλονιστιές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Ο Μιχάλης δεν αντέχει να έχει μακριά από τη ζωή του τη Μαρίνα και συνεχίζει την άστατη ζωή, με το ποτό να έχει γίνει ο καλύτερος του φίλος. Ομως αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Ο Μιχάλης δεν αντέχει στη σκέψη ότι η σχέση του με την Μαρίνα έχει πια τελειώσει. Οσο κι αν υποφέρει, δεν μπορεί να της συγχωρήσει τα ψέματα που του είπε μέχρι να φτάσει στην κόρη της. Το χειρότερο για εκείνον, το οποίο τον πληγώνει ακόμη πιο βαθιά, είναι ότι δεν τον εμπιστεύτηκε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι την έχει βγάλει από την καρδιά του. Για εκείνον θα είναι η μία και μοναδική. Κι εκείνη όμως νιώθει το ίδιο. Μόνο που η προτεραιότητά της είναι η κόρη της η Ελπίδα και μπροστά σε εκείνη δεν βάζει κανέναν, θυσιάζοντας τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Ο Μιχάλης διαλυμένος συναισθηματικά συνεχίζει την άσωτη ζωή. Πίνει πολύ, πηγαίνει με γυναίκες για ένα μόνο βράδυ για να ξεχάσει και η συμπεριφορά του είναι απότομη. Ο φίλος του ο Γιώργος δεν τον αναγνωρίζει πια.

Διαβάστε Επίσης  Τι να προσέχεις κατά την αποτρίχωση

Οσο κι αν προσπαθεί να τον συνεφέρει και να του πει ότι έχει πάρει επικίνδυνα μονοπάτια, εκείνος δεν τον ακούει. Μέχρι και στη δουλειά του δεν είναι συνεπής και ο φίλος του τού τονίζει ότι αν συνεχίσει έτσι, ό,τι έχτισαν τόσα χρόνια θα χαθεί μεμιάς. Ομως εκείνον δεν δείχνει να τον νοιάζει. Στο πλάι του, προκειμένου να τον βοηθήσει είναι και ο Φώτης που ξέρει ότι η συμπεριφορά του αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι είναι πληγωμένος από τη Μαρίνα. Οσο και να παρηγορεί τον Μιχάλη ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα του, έχει τάσεις αυτοκαταστροφής. Το ποτό γίνεται ο καλύτερος σύντροφός του και τίποτα πια δεν θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό. Εχει γίνει σκιά του. Ενα βράδυ, μεθυσμένος οδηγεί προς το λιμάνι, προκειμένου να πάει στο σκάφος του.

Διαβάστε Επίσης  Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλες μας στο μακιγιάζ

Δεν βλέπει καθαρά στον δρόμο και ζαλίζεται. Τα αντανακλαστικά του σε αυτή την κατάσταση έχουν πέσει και δεν αργεί να συμβεί το κακό. Σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγαίνει από την πορεία του. Το ατύχημα είναι πολύ σοβαρό. Εκείνος είναι βαριά χτυπημένος. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούν ασθενοφόρο. Διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν στους οικείους του. Και φυσικά το μαθαίνει και η Μαρίνα. Τρέχει να τον βρει. Ο Μιχάλης χειρουργείται. Η κοπέλα είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει. Ξέρει ότι εκείνη έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ό,τι του συνέβη. «Εγώ φταίω για όλα. Εγώ», λέει κλαίγοντας. «Συγχώρεσέ. Σε παρακαλώ», μονολογεί.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *