Βούλγαρος ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή στη Βούλα

Βούλγαρος ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή στη Βούλα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα άτομο βουλγαρικής ιθαγένειας αλλά τουρκικής καταγωγής, το οποίο φέρεται να είναι ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Ο άνδρας που έχει συλληφθεί είναι 31 ετών και έχει προσαχθεί από την Τετάρτη. Θεωρείται πως είναι αυτός ο οποίος τράβηξε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήρθε στην Αθήνα μόνο για να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Μακρή και αμέσως μετά έφυγε εκτός συνόρων. Στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα μας και συνελήφθη από την αστυνομία.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Μακρής

O Γιάννης Μακρής, 47 ετών, ήταν γνωστός στην πιάτσα με το παρατσούκλι «ο Αυστραλός». Ήταν γνώριμος στην αστυνομία και καταγεγραμμένος στα αρχεία της Ασφάλειας, αφού είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Υπήρξε συμμέτοχος σε εταιρεία security, όπου μέρος του μετοχικού κεφαλαίου κατείχε και πρώην υπουργός.

Διαβάστε Επίσης  Με 45άρι όπλο δολοφονήθηκε ο άνδρας στο Μοσχάτο - Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Διατηρούσε υψηλό προφίλ κοσμικής ζωής με έντονη παρουσία σε μαγαζιά της Αθήνας και της Μυκόνου, και ήταν παντρεμένος με ένα γνωστό μοντέλο, τη Βικτώρια Καρύδα, η οποία συμμετείχε στο ριάλιτι «My Style Rocks». Μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει και τις Αρχές της Αυστραλίας για εμπόριο ναρκωτικών. Ο ίδιος μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας την τελευταία δεκαετία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει να παραμείνει στην Αθήνα. Στην Αυστραλία υπήρξε ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου. Είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που σημειώθηκαν σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από σφαίρες στην περιοχή της Βούλας.

Διαβάστε Επίσης  «Εγώ τεμάχισα την κόρη μου»: Σοκαριστική ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ

Τι συνέβη

Ο φόνος του έγινε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης, τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας. Κατά πληροφορίες, προορισμός του ήταν τα καινούργια γραφεία εταιρείας του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο Smart της συζύγου του, άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές με πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Το θύμα έφερε δύο τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη, ενώ είχε δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες.

To σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ στον χώρο μετέβη και ιατροδικαστής. Στον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνες έξι κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών και τέσσερις βολίδες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *