Πολτός σκόρδου και τζίντζερ για την καταπολέμηση του καρκίνου

 

Πολτός σκόρδου και τζίντζερ για την καταπολέμηση του καρκίνου

Αυτή η ισχυρή συνταγή με σκόρδο και τζίντζερ συνδυάζει τις αντικαρκινικές ιδιότητες αυτών των δύο συστατικών σε μια αποτελεσματική συνταγή.

Από τη μια πλευρά, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το σκόρδο διαθέτει ιδιότητες που συμβάλλουν στην πρόληψη και στην καταπολέμηση του καρκίνου του στομάχου και του ορθοκολικού καρκίνου.

Έχει επίσης σημαντικές ωφέλειες στην καταπολέμηση άλλων τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων του καρκίνου του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και της ουροδόχου κύστης.

Διαβάστε Επίσης  Smoothie πριν τον ύπνο

Το τζίντζερ, από την άλλη πλευρά, έχει δώσει πολύ θετικά αποτελέσματα στη χρήση του για την αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου και του προστάτη. Περισσότερα σχετικά με τις ιδιότητες του μελιού απέναντι στο καρκίνο έχει δείξει η έρευνα των Δρ. Ahmed et. al. εδώ.

Ο παρακάτω πολτός από σκόρδο και τζίντζερ είναι πολύ υγιεινός και μπορεί να αποτελέσει έναν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του καρκίνου.

Συστατικά

Διαβάστε Επίσης  Η μαστίχα Χίου ρίχνει τη χοληστερίνη

120 γραμμάρια σκόρδο
120 γραμμάρια τζίντζερ
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (15 ml)
Προετοιμασία

Αναμείξτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Έπειτα, χτυπήστε τα στο μπλέντερ για να βεβαιωθείτε ότι έχουν ανακατευτεί καλά σε έναν ομοιογενή πολτό.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα ως σος για να συνοδεύσετε τα γεύματά σας, αλλά μπορείτε και να το καταναλώσετε σκέτο (μία ή δύο κουταλιές τη μέρα).

πηγή

 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *