Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Νικόλας με τον Χάρη βγάζουν κάποια συμπεράσματα από την ατζέντα της Πιλάρ, με τις συντεταγμένες που αναγράφονται, αλλά και ένα μυστηριώδες ραντεβού στο οποίο ο Νικόλας αποφασίζει να πάει.

Στο μεταξύ, η Κασσάνδρα δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάμιξη του Νικόλα στην έρευνα για τα όπλα. Όμως και η Αμαλία έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα για το ίδιο θέμα, αφού μόλις τώρα συνειδητοποιεί ότι η Άννα ήταν ενήμερη από τον Τόνυ για τις παράνομες μεταφορές.

Ο Παύλος κάνει παράπονα στη Μάρθα και της λέει πόσο πολύ τον έχει πικράνει η στάση της. Η Μάρθα για πρώτη φορά καταλαβαίνει ότι το έχει παρατραβήξει. Η επιστροφή της Κασσάνδρας στο Λονδίνο και η πρώτη της συνάντηση με τον Τόνυ κρύβει μια έκπληξη που αφορά στην προσωπική τους σχέση.

Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο, ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη και του ζητά να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Ο Νικόλας λέει στην Τατιάνα όλα όσα του είπε η Πιλάρ για την ανάμειξη της οικογένειας Νίβεν, στο παράνομο εμπόριο όπλων! Ο Αντώνης λέει στον Ορφέα ότι δεν είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει στην απόδρασή του, ενώ παράλληλα παίρνει άδεια από το ψυχιατρείο και εξαφανίζεται! Ο Σωκράτης ξεκινά τις συνεδρίες με τη Μίνα και της αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό!

Η Μαργκώ θρηνεί για τον χαμό της Πιλάρ και θυμάται αυτά που είχαν ζήσει μαζί.

Ο υπεύθυνος του Μουσείου Μανιταριών κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Αλέξανδρο και στον Στέφανο! Ο Ορφέας ζητά μια χάρη από τη Χριστίνα που της φαίνεται πάρα πολύ περίεργη. Ο Σέκερης δείχνει στην Αμαλία την φωτογραφία που φαίνεται να της χαϊδεύει κάποιος τα μαλλιά και απαιτεί εξηγήσεις! Ο Παύλος φτάνει στα όριά του και ζητά από τη Μάρθα διαζύγιο. Η θάλασσα ξεβράζει ένα πτώμα και ο Νικόλας καλείται να το αναγνωρίσει.

Ο θάνατος της Πιλάρ ταράζει τον Νικόλα που συνειδητοποιεί πως αυτό το κύκλωμα δεν χάνει χρόνο και κλείνει άμεσα τα στόματα των ανθρώπων που το απειλούν. Ο Χάρης γνωρίζει την Ειρήνη και παθαίνει σοκ..

Ο Παύλος ανακοινώνει στις κόρες του πως αυτός και η Μάρθα χωρίζουν, εκείνες όμως δεν το παίρνουν σοβαρά.

Ο Σέκερης μαθαίνει πως η φωτογραφία που έδειχνε την Αμαλία με έναν άλλο άντρα ήταν προϊόν φωτομοντάζ και της ζητά συγνώμη. Ο Ορφέας προσπαθεί να δελεάσει τον Αντώνη και να του αλλάξει γνώμη σχετικά με το σχέδιο απόδρασης. Ο Σωκράτης κάνει μια ακόμα συνεδρία με την Μίνα, ελπίζοντας να τον βοηθήσει. Η Άννα συναντιέται με τη Νικόλ κι αυτό που θα μάθει θα δώσει τη χαριστική βολή στη φιλία τους..

Διαβάστε Επίσης  Δύσκολες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η γκάφα που κάνει η Νικόλ και μιλά μπροστά στον Αλέξανδρο για το εμπόριο όπλων, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την Άννα. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει είναι πρωτοφανής και καμία δικαιολογία εκ μέρους της δεν μπορεί να τον ηρεμήσει, που την θεωρεί συνένοχη σ’ αυτή την υπόθεση. Ο Αλέξανδρος παρατάει την Άννα μόνη της και τριγυρνάει στα Μετέωρα όλη νύχτα, μέχρι να πάρει μια απόφαση γι΄ αυτό το θέμα που φαίνεται να τον έχει συνταράξει.

Στο μεταξύ, ο Σέκερης σε μια μυστική επιχείρηση που κάνει με την Αθηνά, βρίσκει τα 6 εκατομμύρια που έλειπαν από τα λύτρα στην υπόθεση της απαγωγής της Άννας και ειδοποιεί όλους τους ενδιαφερόμενους. Η Αφροδίτη με την Ελένη, κάνουν μια προσπάθεια να μιλήσουν στη Μάρθα για το διαζύγιο της με τον Παύλο, αλλά η Μάρθα είναι πολύ στενοχωρημένη και δεν δέχεται να κάνει καμία συζήτηση.

Ο Αλέξανδρος, απογοητευμένος από τη στάση της Άννας της ζητά να χωρίσουν.

Η Άννα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξανδρο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Στέφανος και η Όλγα προσπαθούν να εξομαλύνουν το κλίμα μεταξύ τους, αλλά ούτε ο Αλέξανδρος ούτε η Άννα μιλούν ανοιχτά για την αιτία του χωρισμού τους. Ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα να αποδράσει και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής. Η Μαργκώ υποψιάζεται πως η Νικόλ δεν είναι άρρωστη και φοβάται μήπως το έβαλε στα πόδια.

Την ίδια ώρα, η Άννα έρχεται σε οριστική ρήξη τόσο με τον Τόνυ όσο και με την Νικόλ και τους ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πια καμιά επαφή μαζί τους. Ο Παύλος και η Μάρθα προχωρούν τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά η Μάρθα δεν δείχνει να το χαίρεται και πολύ. Ο Αλέξανδρος και η Άννα γυρνούν στην Αίγινα, αλλά ο Αλέξανδρος ζητά διαζύγιο, παίρνει μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας την Άννα στην απόλυτη απελπισία..

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο πατρικό του, δεν δίνει καμία εξήγηση για τον χωρισμό του με την Άννα κι απλά ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι παίρνει διαζύγιο. Η Άννα βρίσκει παρηγοριά στην Αμαλία, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να της εκμυστηρευτεί τι πραγματικά έγινε. Η Αμαλία που την ακούει να σπαράζει, τρέχει κοντά της.

Ο Παύλος θορυβημένος από τη σοβαρότητα της κατάστασης, ειδοποιεί τον Θεοχάρη ότι τα παιδιά τους χωρίζουν. Ο Θεοχάρης πιέζει την Άννα για απαντήσεις, αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τα αίτια του χωρισμού. Ο Αλέξανδρος καταθέτει στην Τατιάνα όλα όσα έμαθε από την Άννα, αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό μιας και η αστυνομία έχει γνώση για το εμπόριο των όπλων.

Διαβάστε Επίσης  Αλέξης Παππάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά με την Άννα του «The Bachelor» στο πλευρό του

Ο Ορφέας ολοκληρώνει το σχέδιό του και γεύεται και πάλι την ελευθερία..

Ο Ορφέας βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης κι από εκεί αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά του. Η Μίνα ειδοποιεί τον Σέκερη για την απόδραση του Ορφέα και το ανθρωποκυνηγητό με επικεφαλής την Τατιάνα ξεκινά. Ο Παύλος προσπαθεί να μάθει μέσω Άννας τι έχει μεσολαβήσει και χωρίζουν με τον Αλέξανδρο, αλλά εκείνη δεν του δίνει καμία εξήγηση. Το ίδιο κάνει και ο Αλέξανδρος που αρνείται να δώσει εξηγήσεις στον Θεοχάρη και τη Βέρα.

Σε ρυθμούς διαζυγίου κινείται όμως και η Μάρθα, ενώ η Αφροδίτη με την Ελένη την πιέζουν να κάνει κάτι για να σώσει τον γάμο της με τον Παύλο. Η Άννα προσπαθεί απελπισμένα να πείσει τον Αλέξανδρο να την ακούσει, αλλά εκείνος κρατά αποστάσεις. Η Λήδα κάνει νέους φίλους στον παιδικό σταθμό, βάζοντας την Όλγα και τον Στέφανο σε νέες περιπέτειες. Η είδηση ότι ο Ορφέας το ’σκάσε από το ψυχιατρείο σπέρνει τον πανικό στην οικογένεια Μελά…

Ο Ορφέας έρχεται σε επαφή με ένα πρόσωπο κλειδί..

Η απόδραση του Ορφέα οδηγεί την Ελένη στα όρια της νευρικής κρίσης, καθώς τρέμει για τη ζωή της. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί και για την Άννα και της προτείνει να μείνει μαζί της σε φιλικό επίπεδο, για να νιώθει ασφάλεια. Η Άννα δεν αντέχει τον οίκτο του, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη που ζει μαζί με τη μητέρα της.

Η Αμαλία και η Αθηνά την παρηγορούν και προσπαθούν να την πείσουν να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης. Η Χριστίνα, ακολουθώντας τις εντολές του Ορφέα, πάει στο σπίτι του στη Δραπετσώνα κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Θεοχάρης λύνει τη συνεργασία του με τη Μαργκώ κι ετοιμάζει την επιστροφή του στην πατρίδα. Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος μόλις συνειδητοποιεί πως κάποιος τον έκλεψε κι ορκίζεται εκδίκηση. Ο Νικόλας φτάνει στο Λονδίνο με σκοπό να παρευρεθεί στο ύποπτο ραντεβού, αλλά το πρόσωπο που θα συναντήσει εκεί, θα τον αφήσει άφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *