Μαγικό ρόφημα για γρήγορη ανακούφιση απο τον πονοκέφαλο

Μαγικό ρόφημα για γρήγορη ανακούφιση από τον πονοκέφαλο

 

Αυτό το μαγικό ρόφημα αποτελεί μέρος της παραδοσιακής ιατρικής και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στα παυσίπονα. Είναι ένας συνδυασμός ισχυρών φαρμακευτικών συστατικών, τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν από τους πονοκέφαλους, από τους καθημερινούς μέχρι τους πιο σοβαρούς, όπως και από τις ημικρανίες.

 

Για να φτιάξετε αυτό το μαγικό ρόφημα, χρειάζεστε απλά υλικά όπως το λεμόνι και το αλάτι Ιμαλαΐων. Και τα δύο έχουν ιδιότητες που συμβάλλουν στη μείωση της έντασης, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζουν σημαντικά από πόνους, όπως από αυτούς στο κεφάλι.

 

Οι ωφέλειες από το αλάτι Ιμαλαΐων

 

Το αλάτι Ιμαλαΐων αποτελεί το κορυφαίο συστατικό αυτής της ισχυρής συνταγής. Το συγκεκριμένο αλάτι έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έχει αποδειχτεί ότι το αλάτι Ιμαλαΐων διαθέτει φαρμακευτικές ιδιότητες και περιέχει 84 υγιεινές ουσίες. Διεγείρει την απελευθέρωση σεροτονίνης στην κυκλοφορία του αίματος, κάτι που μειώνει σημαντικά τον πόνο. Επιπλέον, βελτιώνει την κυκλοφορία, προλαμβάνει τις μυϊκές κράμπες και βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH μέσα στα κύτταρα, ειδικά σε εκείνα του εγκεφάλου.

Διαβάστε Επίσης  To πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του διαβήτη

 

Οι ωφέλειες του λεμονιού

 

Το λεμόνι είναι ένα φυσικό συστατικό γνωστό για τις ωφέλειές του για την υγεία, καθώς και για τις χρήσεις του στην ομορφιά και στο σπίτι. Η τροφή αυτή είναι πλούσια σε βιταμίνη C και σε άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στη μείωση και στη διακοπή της δράσης των ελεύθερων ριζών, προλαμβάνοντας την εμφάνιση πολλών ασθενειών. Επιπλέον, το λεμόνι αποτελεί ισχυρό σύμμαχο για την καταπολέμηση των πονοκέφαλων. Οι ιδιότητές του βοηθούν στη μείωση της έντασης και εξασφαλίζουν άμεση ανακούφιση.

Διαβάστε Επίσης  Υψηλή πίεση και χοληστερίνη: καταπολεμήστε τες με τζίντζερ και σκόρδο

 

Πώς φτιάχνετε αυτό το μαγικό ρόφημα για άμεση ανακούφιση απο τον πονοκέφαλο;

 

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ο χυμός από δύο φρέσκα, βιολογικά λεμόνια. Έπειτα προσθέστε δύο κουταλιές του τσαγιού αλάτι Ιμαλαΐων στο χυμό και ανακατέψτε καλά. Πιείτε το χυμό με το λεμόνι και το αλάτι αμέσως, χωρίς να αφήσετε τίποτα στο ποτήρι. Η γεύση μπορεί να είναι κάπως δυσάρεστη, όμως η ανακούφιση θα έρθει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *