Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ένοχα και θανάσιμα μυστικά – Το νέο εξώγαμο του Πέτρου

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ένοχα και θανάσιμα μυστικά – Το νέο εξώγαμο του Πέτρου

Η αυτοκτονία που έγινε πριν από χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Επιστροφής» στον ΑΝΤ1, κρύβει ακόμη μεγαλύτερα μυστικά, που αναμένεται να ανατρέψουν τη ζωή του Πέτρου.

Ο Ορέστης ανακαλύπτει πως ο Λειβαδάς έχει ακόμη ένα εξώγαμο παιδί, από τη Λυδία.

Όσο κι αν όλοι οι ήρωες προσπαθούν να αφήσουν για πάντα πίσω τους το παρελθόν τους και να χτίσουν τη ζωή τους σε νέες βάσεις, αυτό επιστρέφει και τους ανατρέπει για πάντα τη ζωή.

Αυτή τη φορά ο Ορέστης έχει την τύχη με το μέρος του και μαθαίνει κάποια γεγονότα για τη ζωή του Πέτρου, τα οποία θα τον βοηθήσουν προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να χωρίσει τον Πέτρο και την Έλενα μια για πάντα. Όλα αρχίζουν όταν οι σκισμένες σελίδες από το ημερολόγιο της αδελφής της, της Λυδίας, γίνονται εμμονή για την Αθηνά.

Η ίδια αποφασίζει να τις βρει με κάθε τρόπο και να μάθει το μυστικό που έκρυβε η αδελφή της πριν βάλει τέλος στη ζωή της

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 31-32-33-34-35-36

Παράλληλα, ο Γιάνναρης είναι έξαλλος με τον Πέτρο που του κρύβει στοιχεία σημαντικά και του απαγορεύει να μιλήσει για την επίθεση που δέχτηκε ο Ορέστης ακόμα και στην Έλενα.

Ο Πέτρος συμμορφώνεται αναγκαστικά στις εντολές του αστυνόμου, ωστόσο η ανησυχία της Έλενας τη φέρνει στο σπίτι του Ορέστη προκειμένου να μάθει η ίδια τι ακριβώς έχει συμβεί. Η συνάντηση τους καταλήγει σε ένα ερωτικό φιλί, το οποίο καταγράφεται από την κάμερα του Πέτρου. Το σχέδιο του Ορέστη στέφεται από επιτυχία καθώς ο Πέτρος βλέπει από τις κάμερες το φιλί της συζύγου του και του Ορέστη.

Το ζευγάρι οδηγείται σε έντονη σύγκρουση και είναι πολύ δύσκολο για τον Πέτρο να βγάλει από το μυαλό του τη σκηνή που είδε.

Και όσο οι μέρες περνούν, η Αθηνά βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της αδελφής της. Μαθαίνει πως η αδελφή της η Λυδία είχε ένα παιδί και ο Ορέστης της προτείνει να ψάξει αν είναι ζωντανό το ανίψι της καθώς είναι σχεδόν σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί του Λειβαδά.

Διαβάστε Επίσης  «Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της Επιστροφής δεν θα φύγουν τα στοιχεία των ανατροπών του μυστηρίου»

Η Αθηνά, όμως, είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη για το παιδί που έφερε στον κόσμο η Λυδία και προσπαθεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία της και να επαναπροσδιορίσει τον στόχο της.

Την ίδια στιγμή, και ο Ζερβός φαίνεται πως κουβαλά ένα ένοχο και θανάσιμο μυστικό.

Ο Ορέστης, από την άλλη, για τους δικούς του λόγους ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά καθώς είναι σίγουρος πως αυτή η είδηση θα φέρει την οριστική ρήξη ανάμεσα στην ‘Έλενα και τον ιδιωτικό ερευνητή καθώς και σε όλη την οικογένεια. Παράλληλα, ο Πέτρος, που ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την ‘Έλενα για το φιλί με τον Ορέστη, κάνει μία τρομερή ανακάλυψη.

Συνδέει το παρελθόν του σερβιτόρου με ένα άτομο από το περιβάλλον των Κορωναίων που έχει κάθε λόγο να ζητάει εκδίκηση.

Πηγή: My TV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *