Μην Ψαρώνεις: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Μην Ψαρώνεις: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Το τσουνάμι «Στέλλα» χτυπάει ξανά. Η «μετακόμισή της» στο σπίτι του Μανώλη θα φέρει νέα δεδομένα στα δύο σπίτια. Πώς θα τη δεχτούν τα παιδιά και ο Μανώλης; Και κυρίως, τι θα κάνει η Σάντυ μόλις μάθει ότι η Στέλλα θα είναι για κάποιο καιρό η νέα της γειτόνισσα;

Ο Κάρολος αποφασίζει να χωρίσει επίσημα με τη Μαργαρίτα, όμως έχει ξεχάσει ότι σήμερα είναι η επέτειός τους και η Μαργαρίτα που υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Κάρολο και την Έρρικα θα κάνει τα πάντα για να τον πιέσει συναισθηματικά και να μείνει κοντά της.

Κάποια πρώτα σύννεφα ρουτίνας εμφανίζονται στη σχέση Κωνσταντίνου – Τάνιας, με τον Λεωνίδα φυσικά να καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση!

Διαβάστε Επίσης  Μην Ψαρώνεις: Η Στέλλα αρχίζει τη συγκατοίκησή της με τον Πέτρο

Και εκεί που η Σάντυ είναι γεμάτη απογοήτευση που βλέπει τον Μανώλη να απομακρύνεται και τις φίλες της να της έχουν γυρίσει την πλάτη, η επίσκεψη της Εβελίνας στην Αγορά θα τα ανατρέψει όλα…

Η Στέλλα μετά το σοκ της αγκαλιάς Μανώλη – Σάντυ, ζητάει εξηγήσεις.

Ο Μανώλης και η Σάντυ της λένε ότι δεν είναι τίποτα πονηρό αυτό που είδε κι ότι απλά χάρηκαν που η Σάντυ έκλεισε μια τόσο μεγάλη δουλειά χάρη στη φίλη της, την Εβελίνα.

Η Στέλλα θα δείξει ότι πείθεται αλλά στο μυαλό της έχει ήδη οργανώσει σχέδιο μάχης και έτσι καλεί τη Σάντυ και την οικογένειά της στο σπίτι του Μανώλη για να τους κάνει το τραπέζι. Εκεί θα βρεθούν όλοι με όλους!

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Η Τάνια και ο Κωνσταντίνος απέναντι στον Λεωνίδα και τη Ρόζα, ο Κάρολος με την Έρρικα και φυσικά ο Μανώλης ανάμεσα στη Στέλλα και τη Σάντυ.

Η Νενέλα είναι η μόνη που θα αποχωρήσει νωρίς από το τραπέζι γιατί θα δεχτεί την επίσκεψη του Κοσμά. Η Νενέλα θα του προσφέρει καφέ και ο Κοσμάς θα της πει το φλιτζάνι… Και εκεί θα δει κάτι που θα ανατρέψει τις ζωές όλων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *