Τα πράγματα που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο του συντρόφου σου στα ύψη!

Τα πράγματα που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο του συντρόφου σου στα ύψη!

Δεν είναι μόνο τα μύδια και τα στρείδια που ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη! Η σεξουαλική διάθεση μπορεί να τονωθεί ακόμα και από τα πιο παράξενα και περίεργα πράγματα.

Μάθε ποια είναι αυτα:

Τα καθαρά σεντόνια
Σύμφωνα με Βρετανική έρευνα, τα καθαρά σεντόνια βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα με τα παράδοξα αφροδισιακά. Το σώμα μας απελευθερώνει στο κρεβάτι περίπου 1,5 εκατομμύριο νεκρά κύτταρα την ώρα, μαζί με έλαια και βακτήρια. Έτσι, τα καθαρά σεντόνια δίνουν στον εγκέφαλο ένα «σήμα» χαλάρωσης που μας κάνει ταυτόχρονα πιο ανοιχτούς απέναντι στο σεξ.

Διαβάστε Επίσης  9 βότανα και μπαχαρικά για τον καθαρισμό του αίματος

 Οι γυναίκες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνους
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι περισσότεροι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα που να τους μοιάζει εξωτερικά! Σύμφωνα με μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Νότιου Ιλινόι, ο ανδρικός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τα παρόμοια χαρακτηριστικά ως σημάδι αναπαραγωγικής συμβατότητας, γι’ αυτό και υπάρχει μια… πρωτόγονη έλξη!

Η οικονομική κρίση
Όταν ο άνθρωπος ξεμένει από χρήματα, ο εγκέφαλος του είναι προγραμματισμένος να καταφεύγει σε πρωτόγονα ένστικτα προκειμένου να αποδείξει την αξία του. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας, η αναπαραγωγή φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση!

Διαβάστε Επίσης  Φυσικοί χυμοί για πρόληψη και θεραπεία της αναιμίας

Οι φίλοι του
Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα τους, του ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού! Όταν ο άνδρας βρίσκεται σε μια αντροπαρέα ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να τονώνεται και η ερωτική του επιθυμία.

Η μυρωδιά της κανέλας
Ξέχνα το body butter με άρωμα βανίλια και αγόρασε προϊόντα με άρωμα κανέλας για να τον αναστατώσεις! Ερευνητές από το Σικάγο υποστηρίζουν ότι η κανέλα πυροδοτεί μια πρωτόγονη σεξουαλική αντίδραση στον ανδρικό εγκέφαλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *