ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Η Όλγα κλέβει τη Λήδα για να μην της την πάρει ο Αλέξανδρος!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Η Όλγα κλέβει τη Λήδα για να μην της την πάρει ο Αλέξανδρος!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 και την Μαρία Μεταξητινού παρακάτω:

H Oλγα έχει ξεφύγει τόσο πολύ με το ποτό, που η συμπεριφορά της έχει ξεπεράσει τα όρια. Εβαλε σε κίνδυνο την κόρη της, χτύπησε χωρίς λόγο γυναίκα στον δρόμο, έβαλε φωτιά, έκλεισε το παιδί έξω από το σπίτι, τσακώθηκε με τον Στέφανο, λέει ψέματα και κυρίως δεν καταλαβαίνει ούτε από συμβουλές ούτε από προειδοποιήσεις…

Το αλκοόλ και μόνο το αλκοόλ κυριαρχεί στη ζωή και τη σκέψη της Ολγας και πλέον η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Η Ολγα έχει πιει για μια ακόμα φορά και ζαλισμένη όπως είναι πηγαίνει το παιδί για να παίξει στο πάρκο. Ομως, χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα λόγω του ποτού και ξεχνάει τη Λήδα στο πάρκο. Χωρίς να ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, γυρίζει στο σπίτι και ζαλισμένη πέφτει στο κρεβάτι της για ύπνο.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο έχουν πάει να δουν μια καλλιέργεια τρούφας και αργούν να επιστρέψουν στο σπίτι. Οταν τελικά φτάνουν κοντεύει να νυχτώσει, μπαίνουν στο σπίτι όπου επικρατεί απόλυτη ηρεμία, σαν να μην υπάρχει κανείς. Ψάχνοντας βρίσκουν την Ολγα να κοιμάται, ενώ η μικρή Λήδα είναι άφαντη.

Τα χάνουν και ξυπνάνε την Ολγα: «Ολγα ξύπνα, τι έγινε; Πού είναι η Λήδα;», τη ρωτάνε με αγωνία και αυτή, ζαλισμένη ακόμα, λέει κάτι ανακόλουθα: «Στο πάρκο, δεν είναι εδώ; Δεν ξέρω». Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο τρελαίνονται! Ακολουθούν στιγμές πανικού αλλά και θυμού για την ανευθυνότητα της Ολγας: «Πας καλά; Ξέχασες το παιδί στο πάρκο; Τι ήταν, καρφίτσα και το ξέχασες; Τη μια την κλειδώνεις έξω, την άλλη την αφήνεις να ξεπαγιάζει και τη βρίσκει η γειτόνισσα. Είσαι μάνα εσύ;», ουρλιάζει ο Αλέξανδρος, ενώ φεύγουν σαν τρελοί να βρουν το παιδί. Ολοι τρέχουν και φωνάζουν το όνομά της μέχρι που βλέπουν το παιδί μαζεμένο και τρομαγμένο σε μια γωνιά του πάρκου. Ο Αλέξανδρος την παίρνει αγκαλιά και με χίλιες δυο δικαιολογίες την ηρεμεί, όταν το κοριτσάκι τον ρωτάει με απορία: «Γιατί με αφήσατε εδώ μόνη μου τόσες ώρες;».

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Η Ελένη παρασύρεται από το ερωτικό πάθος του Φίλιππου

Οπως είναι φυσικό, ο εντοπισμός της Λήδας φέρνει δάκρυα χαράς στην Ολγα που την αγκαλιάζει και της ψιθυρίζει: «Αγάπη μου, συγγνώμη, συγγνώμη». Η χαρά της Ολγας όμως γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού αναγκάζεται να παραδεχτεί ανοιχτά το πρόβλημά της στον Αλέξανδρο: «Ναι, συνεχίζω και πίνω, δεν μπορώ να το ελέγξω πλέον. Αν δεν πιω τρελαίνομαι. Το μυαλό μου είναι κολλημένο μόνο εκεί», του λέει. Ο Αλέξανδρος την ακούει και γίνεται έξαλλος, αλλά παράλληλα ζητά ευθύνες και από τον Στέφανο που την κάλυπτε: «Κι εσύ, ρε Στέφανε, τι κάνεις τόσο καιρό; Δεν βλέπεις πού έχει φτάσει; Οχι μόνο δεν με ειδοποίησες, αλλά την κάλυπτες κιόλας όταν σε ρώτησα τι γίνεται με αυτό το θέμα», του φωνάζει και τα μάτια του πετάνε φωτιές! Αυτό το τελευταίο γεγονός, όντως γίνεται η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, καθώς ο Αλέξανδρος αποφασίζει να πάρει μαζί του τη Λήδα στην Αίγινα: «Λοιπόν, εγώ το παιδί μου δεν το αφήνω άλλο μαζί σου. Η Λήδα θα έρθει να μείνει με μένα στην Αίγινα», της ξεκαθαρίζει και φυσικά δεν αρέσει καθόλου στην Ολγα αυτό που ακούει και συγκρούονται: «Θέλεις να μου πάρεις το παιδί; Αυτό δεν θα το αφήσω να γίνει ποτέ, το κατάλαβες; Αρκετά στερήθηκα τη Λήδα, δεν θα μου την πάρεις εσύ τώρα», του λέει και τον κοιτάζει σχεδόν με μίσος, αλλά ο Αλέξανδρος της απαντάει κυνικά: «Αύριο το πρωί την πήρα και φύγαμε!»…

Η απαγωγή!

Η Ολγα κλαίει ασταμάτητα και μέσα στον πανικό της κάνει μια απελπισμένη κίνηση. Κλέβει το παιδί και εξαφανίζεται από το σπίτι και τα Μετέωρα!

Μόλις ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο αντιλαμβάνονται ότι η Ολγα έχει απαγάγει τη Λήδα, ξεκινούν ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρουν πού την έχει πάει. Αφού περνούν οι ώρες, τελικά εντοπίζουν την Ολγα και πάνε στο ξενοδοχείο που μένει.

Η Ολγα έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί κι έχει χάσει, ενώ αισθάνεται ότι ο Στέφανος την πρόδωσε: «Κι εσύ; Συμφωνείς κι εσύ να μου πάρει τη Λήδα; Δεν το περίμενα από σένα αυτό Στέφανε. Αφού ξέρεις πως δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το παιδί μου», τον εκλιπαρεί.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 259-260 Β ΚΥΚΛΟΣ

Τελικά ο Αλέξανδρος παίρνει το παιδί και φεύγει για την Αίγινα, αν και η Αννα δεν είναι εκεί για να την κρατήσει, δεν θέλει να την αφήσει πλέον ούτε για ένα λεπτό με τη μάνα της. Η απόφαση του Αλέξανδρου να απομακρύνει τη Λήδα από τα Μετέωρα έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση την Ολγα, που παλεύει με τις τύψεις της και την εξάρτησή της από το αλκοόλ.

Από την άλλη, ο Στέφανος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να τη βοηθήσει, αλλά η Ολγα σε έξαλλη κατάσταση, τον διώχνει: «Δεν θέλω κανέναν μ’ ακούς; Να φύγεις, μόνο το παιδί μου ήθελα και βοήθησες κι εσύ όσο μπορούσες για να το χάσω», του λέει έξαλλη.

Στο μεταξύ στην Αίγινα, η Μάρθα αποφασίζει να πάει για λίγες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να ανακαινίσει ένα μικρό διαμέρισμα που έχει και σκοπεύει να μείνει σ’ αυτό κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής και αναγκαστικά παίρνει μαζί της και τη Λήδα για να την προσέχει.

Η Ολγα συνεχίζει να είναι βαθιά πληγωμένη από την απουσία της Λήδας και για μια ακόμα φορά ξεσπά στον Στέφανο. Παράλληλα τηλεφωνεί στην Αννα που είναι στο Λονδίνο και την ικετεύει: «Αννα, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Θέλω να μεσολαβήσεις να γυρίσει το παιδί μου κοντά μου», της παρακαλεί με κλάματα, αλλά η Αννα πραγματικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος.

O ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!

Οι μέρες περνάνε βασανιστικά για την Ολγα, η οποία νηφάλια πια καταλαβαίνει πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο και επίσης συνειδητοποιεί πως η αγάπη της για τη Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω από το αλκοόλ. Ετσι, αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Στέφανος χαρούμενος γι’ αυτή της την απόφαση, αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της Ολγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης. Την έχει βάλει σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει γυμναστήριο, τρέξιμο, ιππασία, μασάζ και ό,τι άλλο θα την απομακρύνει από την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Η Ολγα είναι απόλυτα δεκτική σε όλα αυτά, αφού ξέρει ότι μόνο έτσι η Λήδα θα γυρίσει και πάλι κοντά της.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *