ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Ορφέας Στο Ψυχιατρείο Και Η Αμαλία Σε Κώμα!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Ορφέας Στο Ψυχιατρείο Και Η Αμαλία Σε Κώμα!

 

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Ορφέας Στο Ψυχιατρείο Και Η Αμαλία Σε Κώμα!

Η κατάσταση της Αμαλίας ολοένα και χειροτερεύει. Οι δύσκολες ώρες που πέρασε με την απαγωγή της Αννας και όλη η αγωνία που έζησε, καθώς δεν ήξερα αν το παιδί της είναι ζωντανό, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην ήδη βεβαρυμένη υγεία της.

Η ίδια έχει αρχίσει να ξεχνάει, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και στους δικούς της ανθρώπους. Ομως εκείνη προσπαθεί να τους καθησυχάσει: «Δεν μου συμβαίνει τίποτα, μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά! Απλά είμαι πού κουρασμένη και πιεσμένη απ’ όσα έγιναν». Η ίδια όμως μέσα της ξέρει πως κάτι κακό της συμβαίνει και γι’ αυτό και αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο.

«Θεοχάρη, φοβάμαι! Θέλω να με βοηθήσεις», του λέει και εκείνος δεν αρνείται να σταθεί στο πλευρό της. Ωστόσο η Βέρα, που δεν γνωρίζει την αλήθεια, αντιδράει στη σκέψη ότι η πρώην γυναίκα του άντρα της θα είναι και πάλι κοντά τους. Πάνω σ’ έναν καβγά τους, ο Θεοχάρης αποκαλύπτει στη Βέρα την άσχημη κατάσταση της Αμαλίας κι εκείνη μετανιωμένη του συμπαραστέκεται: «Θα πάνε όλα καλά! Είμαι σίγουρη! Η Αμαλία είναι δυνατή γυναίκα και θα παλέψει».

Στο μεταξύ, η Αμαλία παίρνει μια πολύ κρίσιμη απόφαση για τη ζωή της, με σκοπό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της, και αυτό δεν είναι άλλο από το να πέσει σε τεχνητό κώμα, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο εύκολα τα προβλήματα στον εγκέφαλό της.

Το ανακοινώνει στον Θεοχάρη και εκείνος σοκάρεται: «Αμαλία, είναι μια τρέλα αυτό που μου λες! Κάποια άλλη λύση θα υπάρχει, δεν μπορεί», προβληματίζεται εκείνος, όμως η Αμαλία επιμένει: «Δεν υπάρχει άλλη λύση! Είμαι αποφασισμένη και θα το κάνω!

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 195-196-197-198 Β ΚΥΚΛΟΣ

Μόνο σε παρακαλώ δεν θέλω να μάθει κανένας τίποτα, ούτε η Αννα, ούτε και ο Δημήτρης. Σε παρακαλώ, θέλω να μου το υποσχεθείς», και αυτός της δίνει τον λόγο του. Παράλληλα, η Αμαλία μετακομίζει στο σπίτι του Θεοχάρη και της Βέρας και εκείνοι την προσέχουν αφού καθημερινά η υγεία της επιδεινώνεται.

Παράλληλα, ο Σέκερης έχει αρχίσει να ενοχλείται στην ιδέα ότι η γυναίκα που αγαπάει είναι μαζί με τον πρώην άντρα της και συνεχώς της ζητάει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Εκείνη όμως δεν του λέει την αλήθεια για την υγεία της και συνεχώς το αναβάλλει: «Θα μείνω λίγο ακόμα, έχω να τελειώσω κάποιες εκκρεμότητες». «Μήπως οι εκκρεμότητές σου έχουν να κάνουν με τον Θεοχάρη;», τη ρωτάει ειρωνικά και εκείνη του απαντάει: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω».

Ο Σέκερης συνεχίζει: «Με ενοχλεί να ξέρω πως είσαι μαζί με τον Θεοχάρη, το κατάλαβες; Αν θέλεις λοιπόν να μείνεις κι άλλο στο Λονδίνο, μείνε και μη γυρίσεις ξανά στην Ελλάδα! Εμείς οι δύο τελειώσαμε» και αφήνει την Αμαλία εμβρόντητη στο τηλέφωνο.

Η κατάστασή της χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, γεγονός που προβληματίζει τη Βέρα και τον Θεοχάρη. Η Αμαλία αποφασίζει να προχωρήσει με το τεχνητό κώμα, αλλά όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα, τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα φαντάστηκε…

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

Ο Ορφέας Στο Ψυχιατρείο

 

Η Χριστίνα επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και συνεχίζει την καταγραφή της ζωής του στο βιβλίο της.

Στο μεταξύ, η κατάθεση του Σωκράτη ότι βρισκόταν μαζί με τη Νατάσα Παπαδέα το βράδυ πριν τη δολοφονία της, στρέφει τις υποψίες πάνω του, με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Ο Ορφέας τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον απειλεί με χυδαίο τρόπο, ενώ λίγο αργότερα πάνω στον εκνευρισμό τους ξυλοκοπεί τον συγκρατούμενό του, τον Λευτέρη.

Στην Αθήνα, ο Σωκράτης έχει τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι κουβαλάει το «αρρωστημένο» γονίδιο του Ορφέα και του έχουν μπει ιδέες ότι μπορεί να έχει κάνει πράγματα που δεν τα θυμάται. Τατουάζ εξελίξεις

Αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Νικόλα την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Παράλληλα, η γνωμάτευση για την ψυχική υγεία του Ορφέα ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Σωκράτη, ο οποίος μοιράζεται τους φόβους του με τον Νικόλα.

Ο Ορφέας απολύει τον Μάνο και μετά την επίσκεψη της Ελένης βγαίνει εκτός εαυτού και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο γιατρός στις φυλακές να διατάξει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο! Μείνετε συντονισμένοι στο TV24 γιατί έρχονται και άλλες αποκαλύψεις…

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *