Προφυλακιστέα η μητέρα από τη Βάρκιζα για τον θάνατο του 13 μηνών μωρού της

Προφυλακιστέα η μητέρα από τη Βάρκιζα για τον θάνατο του 13 μηνών μωρού της

Θύμα κακοποίησης και η ίδια στα παιδικά της χρόνια, δήλωσε, απολογούμενη στον ανακριτή η  30χρονη από τη Βάρκιζα η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για το θάνατο του 13 μηνών μωρού του, μέσα στο διαμέρισμά της στη Βάρκιζα όπου το είχε αφήσει μόνο του, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό.

Η 30χρονη πήρε ήδη το δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της παραδέχτηκε ότι είχε αφήσει μόνο του το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Κοιτάζοντας κατάματα την αμαρτία

Όταν ξέσπασε η φωτιά, το μωρό ήταν για περίπου έξι ολόκληρες ώρες μόνο του στο σπίτι. Η πυρκαγιά πιθανότατα προήλθε από το θερμαντικό σώμα και το παιδί  κάηκε αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του.

Η 30χρονη μόλις γύρισε στο σπίτι, είδε τους καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

«Το έγκλημα ήταν πως έφυγα πριν έρθει ο σύντροφος μου για να προσέχει το παιδί», υποστήριξε η 30χρονη η οποία ομολόγησε ότι έδενε το παιδί στο ριλάξ,  για να μην πέσει, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως μόνο τη μοιραία ημέρα είχε αφήσει τόσες ώρες μόνο του μωρό.

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα 18 Μαρτίου – Σημαντικά γεγονότα

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η 30χρονη μίλησε επίσης για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια δίπλα στη θετή της μητέρα. Επίσης, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που, όπως είπε, δεχόταν, σχεδόν καθημερινά από το σύντροφο της θετής της μητέρας.

Ο συνήγορός της ζήτησε ήδη να υποβληθεί η 30χρονη σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *