Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

 

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

 

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και λίγο αργότερα με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα παίρνεις την απόφαση να ενεργήσεις δραστικά. Εσύ που προσφάτως χώρισες ή τσακώθηκες θα δώσεις τέλος στις παρεξηγήσεις, εξηγείς και λύνεις τους κόμπους που οδήγησαν σε συναισθηματική απόσταση. Η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να παραδεχτείς κάποια λάθη θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης. Θα καταφέρεις να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα συζητήσεις και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, δεν θα προσπαθήσεις να καμουφλάρεις αυτό που νιώθεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα γίνει διπλωματική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο σου θα έχεις τη διάθεση να ανατρέψεις τα αρνητικά δεδομένα, θα φλερτάρεις και θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα σε ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις. Δεν αποκλείεται να νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσεις, καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, θα καταφέρεις να ανανεωθείς.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα κινηθείς χαλαρά και ήρεμα, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου για σταθεροποίηση θετική και συγκαταβατική θα κάνει τη στάση σου, θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ίσως να συζητήσεις για το θέμα της συγκατοίκησης. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό θα πάρεις αποφάσεις σοβαρές και ώριμες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς να βγεις ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Θα σε κυριεύει ενθουσιασμός, δε θα φοβηθείς να ρισκάρεις, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει η ανάγκη σου για ανανέωση, οι επαφές που θα ξεκινήσεις δεν αποκλείεται να καταφέρουν να αλλάξουν τον ρυθμό της ζωής σου.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς ίσως να υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις σχετικά με παρελθοντικά γεγονότα που πιθανόν να προσπάθησες να συγκαλύψεις. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αλλάζεις σκέψη και συμπεριφορά, θα προσπαθήσεις να ελιχτείς, στα δύσκολα θέματα θα καταφέρεις να κινηθείς διπλωματικά. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει σε έναν έμμεσο τρόπο αντιμετωπισης, ίσως να θελήσεις να αποφύγεις το άμεσο ξεκαθάρισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να νιώσεις την ανάγκη να διορθώσεις παλιές απογοητευτικές υποθέσεις, πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να έρθεις σε επαφή με ένα πρώην ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα προσεγγίσεις, θα εξηγήσεις, και θα καταφέρεις να επανορθώσεις στην περίπτωση που ξέρεις πως κάτι είχες πράξει λάθος. Με δικές σου πρωτοβουλίες θα ανοιχτεί προοπτική για επανασύνδεση, η στάση σου θα είναι δίκαιη, ειλικρινής και συγκαταβατική.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου στόχο θα έχουν να αναδομήσουν τη σχέση σου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να σκεφτείς συμβιβαστικά. Θα εντοπίσεις τις προσωπικές σου ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, ο Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να αλλάξεις αυτό που δημιουργεί το ουσιαστικό πρόβλημα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

Διαβάστε Επίσης  Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 28/10/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχθούν πιέσεις και θα προχωρήσουν σε αλλαγές

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις από τη στασιμότητα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς ίσως να μπερδευτούν οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή παρορμητικές προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η εσωτερική σύγχυση θα σε οδηγήσει σε ενέργειες και σε επιλογές που δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.

Σε σχέση. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο ίσως να εναντιωθείς σε συνθήκες καταπίεσης. Τα απωθημένα και η εσωτερική πίεση αστάθεια θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, επαναστατικές τάσεις θα σε ωθήσουν σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, καλό θα είναι η διάθεση σου να είναι ισορροπημένη. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα εστιάσεις στο πως μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς πολύ πιθανόν παρελθοντικές υποθέσεις να βγουν στο προσκήνιο. Θα ψάξεις να βρεις που έγιναν τα λάθη και που υπήρξαν υπερβολές, ουσιαστικά θα θελήσεις να διορθώσεις την κατάσταση που οδήγησε σε λάθος αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, ωστόσο η εξέλιξη θα είναι σταδιακή, όλα θα χρειαστούν τον χρόνο τους.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου. Με τον Ουρανό να εμφανίζεται στον Ταύρο προσοχή στις ανατρεπτικές αντιδράσεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και αρκετά αυθόρμητη. Η ανάγκη σου για τόνωση θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις στόχο να διαφοροποιήσεις το πλαίσιο του δεσμού σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να ξανασκεφτείς κάποιες καταστάσεις, τονώνεται η διάθεση σου για προσεγγίσεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό έντονο συναισθηματισμό, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι ήρεμες και ισορροπημένες χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να περάσεις σε προτάσεις ανανέωσης, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή να μην παρερμηνεύσεις παρελθοντικά γεγονότα και εστιάσεις στα λάθος σημεία. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να ξανασκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους αισθήματα διατηρείς, θα καταφέρεις να βρεις τη συναισθηματική διέξοδο που χρειάζεσαι. Η εξέλιξη των γεγονότων θα οριστεί από τον τρόπο αντίληψης σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαλαρώνεις και αλλάζεις συναισθηματική πλεύση.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα εκδηλώσεις τα αισθήματα σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου κουβέντα για μελλοντικά θέματα. Οι μεταξύ σας εξομολογήσεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να διατηρείς αμφιβολίες. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, προχώρησε μπροστά χωρίς καχύποπτες σκέψεις.

Διαβάστε Επίσης  Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή στη συναισθηματική και πνευματική σύγχυση, προσπάθησε να βρεις τη ρεαλιστική εκδοχή των καταστάσεων και να επικεντρωθείς σε αυτήν. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς η διαίσθηση σου θα είναι εμπιστεύσιμη, θα καταφέρεις να αποφύγεις να κάνεις τα ίδια λάθη, θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που στο παρελθόν σε απογοήτευσαν. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι διαθέσεις σου όσο και οι προσδοκίες σου.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης, σκέψου με ορθολογισμό, ψάξε τις πραγματικές αιτίες, εντόπισε που υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά και θα το καταφέρεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, οι πράξεις σου θα αποσκοπούν στο ξεκαθάρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή να μην προσκολληθεί η σκέψη σου σε παλιές αρνητικές ιστορίες. Μπερδεμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να δώσεις μια λογική εξήγηση. Από τη μια θα θελήσεις να αποκοπείς από το παρελθόν, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να περάσεις σε ενεργή δράση. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να ξανασκεφτείς επάνω σε μια νέα συναισθηματική βάση.

Σε σχέση. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η καταπιεσμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σου. Απέφυγε τις αψυχολόγητες εξάρσεις, στις συνομιλίες με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις ισορροπημένη στάση. Η ανάγκη σου για ανανέωση ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες, προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, κινήσου με αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός του Ουρανού στον Ταύρο θα τονώσει την αισιοδοξία σου και γενικότερα την εσωτερική σου διάθεση. Μέσα στην εβδομάδα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου που ουσιαστικά θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζεις την οπτική σου. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αισθαντικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από προσκολλήσεις και εμμονές. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου και η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο σου θα διαφοροποιήσουν τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση.

Σε σχέση. Εσύ που έχεις σταθερό ταίρι δίπλα σου θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και ανανεωτική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου σκοπός να είναι κάπως ανατρεπτικός. Αφήνεις στην άκρη τον παθητικό τρόπο σκέψης ωστόσο μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα ενισχύσει το ένστικτο σου, όμως στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις προσπάθησε να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική.

Πηγή: myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *