ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Ο Στέφανος ζητά από την Όλγα να χωρίσουν

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τατουάζ;

Ο Τόνυ «φλερτάρει» με την πιθανότητα να επιστρέψει στο εμπόριο όπλων, κάτι που δίνει ιδιαίτερη χαρά στη Μαργκώ. Η Άννα και ο Αλέξανδρος εξακολουθούν να μαλώνουν για το θέμα της εγκυμοσύνης, και στο τραπέζι πέφτει ακόμα και το ενδεχόμενο της διακοπής!

Η Τατιάνα ανακρίνει τον «Βλάχο» και καταφέρνει με την ευφυία της να τον κάνει να μιλήσει. Ο Σωκράτης ερευνά όλο και περισσότερο την ψυχική του κατάσταση και φτάνει σε συμπεράσματα που τον τρομάζουν. Η Αθηνά μαθαίνει κάτι για τον Νικόλα που αλλάζει εντελώς τις σκέψεις της για εκείνον. Η Αμαλία ξυπνά σε ένα ξενοδοχείο χωρίς καμία ανάμνηση, δίπλα σε έναν άγνωστο άντρα…

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 24 έως 28/10

Η Αμαλία, σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ξύπνησε δίπλα σε έναν άγνωστο άντρα, χωρίς να θυμάται τίποτα, αποφασίζει να προχωρήσει στην θεραπεία του τεχνητού κώματος, έχοντας πάντα δίπλα της τον Θεοχάρη και τη Βέρα, ενώ ο Σέκερης και η Άννα δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα. Η Άννα έχει τη δική της αγωνία καθώς πιστεύει ότι είναι έγκυος και ο Αλέξανδρος δεν σταματά να την πιέζει με νεύρα και συνεχείς καβγάδες. Η Ελένη μιλά στην οικογένειά της για την πιθανή εγκυμοσύνη της Άννας και ο Παύλος γίνεται θηρίο όταν ακούει ότι η Άννα δεν θέλει ακόμα να γίνει μητέρα.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 259-260 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Σωκράτης εξομολογείται στον Νικόλα τον φόβο του ότι πάσχει από διαταραχή ταυτότητας και παθαίνει διαλείψεις μνήμης. Η Λήδα αποκαλύπτει στον Στέφανο το «μυστικό» της Όλγας, γεγονός που τον φτάνει στα όριά του και ζητά από την Όλγα να χωρίσουν.

Πηγή: athina24.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *