H επιστροφή: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 «Η επιστροφή».

Και ενώ η ζωή όλων μπαίνει σε μία κανονική καθημερινότητα, ο Ορέστης εμφανίζεται και η είδηση πως δεν είναι νεκρός τους συγκλονίζει. Ο επιχειρηματίας ενώ διεκδικεί τις μετοχές του στην Ντέλκουμ, μαθαίνει πως ο Νίκος δεν είναι δικός του γιος και εξοργίζετε. Παράλληλα, η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ανησυχεί τους πάντες.

Η είδηση πως ο Ορέστης είναι ζωντανός πέφτει σαν βόμβα σε όλους, που προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη αλλά και ποιος τον βοηθούσε όλο αυτό το διάστημα που ήταν εξαφανισμένος. Ο Πέτρος αρχίζει να υποπτεύεται τον Νικήτα για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση του Ορέστη, που ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό εκείνος είχε διαφύγει από τη χώρα. Η Βίκυ ενημερώνει τον Λευτέρη πως γύρισε ο επιχειρηματίας, ενώ την ίδια ώρα ο Χρήστος δεν βλέπει με καλό μάτι τον ρόλο του Στέφανου μέσα στην εταιρεία και αποφασίζει να τον έχει από κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 131-132-133

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος εξακολουθεί να έχει μεγάλες προστριβές τόσο με τον Χάρη όσο και με τη Δανάη, που παίρνουν το μέρος του πατέρα τους. Από την άλλη, η Αθηνά προσπαθεί να προσεγγίσει τον Παύλο, ενώ ο οποίος ζητάει από τον Νικήτα ευθέως τις μετοχές που έχει στην εταιρεία πριν θεωρηθεί νεκρός. Τ

ότε, ο Νικήτας αντιλαμβάνεται ότι ο πόλεμος με τον Κορωναίο μόλις άρχισε και θα είναι σκληρός αφού δεν φαίνεται διατεθειμένος να ηττηθεί για μία ακόμη φορά. Ο Παύλος είναι εξοργισμένος με τον Ορέστη και θεωρώντας τον ένοχο για τη δολοφονία του αδελφού του τον εντοπίζει και τον σημαδεύει με όπλο. Ωστόσο, δεν μπορεί πατήσει τη σκανδάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ζερβός εντοπίζει το δολοφόνο και αθωώνει την Άννα

Παράλληλα, ο Πέτρος αποφασίζει να διαλευκάνει το παρελθόν της Αθηνάς και εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια…

Πηγή: MYTV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *