Η εξομολόγηση που είχε κάνει ο Φαίδων Γεωργίτσης για τη Ζωή Λάσκαρη

Η εξομολόγηση που είχε κάνει ο Φαίδων Γεωργίτσης για τη Ζωή Λάσκαρη

“Είχα εντολή από τον Δαλιανίδη να…”

Ο Φαίδων Γεωργίτσης πέθανε σε ηλικία 80 ετών και η είδηση για τον θάνατό του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στο περιοδικό Down Town, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στην ταινία «Οι Θαλασσιές οι χάντρες» και είχε κάνει μεταξύ άλλων μια αποκάλυψη για την περιβόητη σκηνή με τη Ζωή Λάσκαρη.

Διαβάστε Επίσης  Φαίδων Γεωργίτσης - Μπέτυ Αρβανίτη: Η νύχτα γάμου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Το μουστάκι που είδατε στην ταινία ήταν ψεύτικο. Δεν έχω αφήσει ποτέ στη ζωή μου μουστάκι. Όσο για την περιβόητη σκηνή με το χαστούκι, γυρίστηκε μόνο μία φορά. Μία και καλή. Είχα εντολή από τον Δαλιανίδη το χαστούκι να είναι αληθινό. Η Ζωή δεν το γνώριζε αυτό. Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα της σκηνής και της έσκασα το χαστούκι, ξαφνιάστηκε. Τα έχασε. Αυτό ακριβώς το ξάφνιασμα ήθελε να αποτυπώσει ο Δαλιανίδης.

Διαβάστε Επίσης  Πρίγκιπες William και Harry μαζί με τις συζύγους τους επανενώνονται μετά από 2 χρόνια (φωτογραφίες)

Πριν προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στη μέση εκείνος: «Εγώ του είπα να σουτ δώσει αυτό το χαστούκι, σταμάτα. Συγχαρητήρια. Ήσουν εξαιρετική, καταπληκτική». Τα άκουσε η Ζωή αυτά και όλα καλά», είχε εξομολογηθεί ο Φαίδων Γεωργίτσης σε εκείνη τη συνέντευξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *