Αλέξανδρος Σταύρου: «Θα ήμουν σκέτη καταστροφή σε ρόλο παρουσιαστή»

Αλέξανδρος Σταύρου: «Θα ήμουν σκέτη καταστροφή σε ρόλο παρουσιαστή»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η σύζυγός του, Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστούν στις δύο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και «Γυναίκα χωρίς όνομα» αντίστοιχα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε αν ανταλλάσσουν κριτικές στο σπίτι, αλλά και για το αν θα ενδώσει σε πρόταση για παρουσίαση κάποιου προγράμματος.

Η σύζυγος σας Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί στη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Όταν επιστρέφετε στο σπίτι, ανταλλάσσετε… κριτικές;

Και πόσο δύσκολο είναι να ζουν μαζί δύο ηθοποιοί; «Όντως λέμε κάποια πράγματα, θετικά ή αρνητικά. Η αλήθεια όμως είναι πως, καθώς είμαστε ζευγάρι, δύσκολα θα βρούμε κάτι αρνητικό στον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο - Δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον

Τώρα, το πόσο δύσκολο είναι… Νομίζω πως καλό είναι, ιδιαίτερα σε ένα επάγγελμα με τόσες ιδιαιτερότητες, όπως αυτό του ηθοποιού, να κάνουν και οι δύο την ίδια δουλειά. Καταλήγω πως μάλλον είναι θετικό, γιατί υπάρχει επικοινωνία στο ίδιο μήκος κύματος και κατανόηση των δυσκολιών».

Είστε από τους ηθοποιούς που αν δεν έχουν δουλειά θα ενδώσουν σε πρόταση για την παρουσίαση άλλου προγράμματος;

«Ακόμα και να το ήθελα, θα ήμουν τρομερή… αποτυχία! Μου αρέσουν, ας πούμε, κάποιες εκπομπές με νέα ταλέντα, απαιτούνται όμως πολλά στοιχεία και ιδιαίτερο επικοινωνιακό ταλέντο για να “υποδυθείς” έναν παρουσιαστή.

Διαβάστε Επίσης  MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ποιος κέρδισε

Ίσως κάποια από αυτά να τα διαθέτω σίγουρα όμως δεν έχω το “πακέτο”. Η παρουσίαση είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και όσοι την κάνουν είναι αξιέπαινοι και τους θαυμάζω. Εγώ θα ήμουν σκέτη καταστροφή σε έναν τέτοιο ρόλο», λέει στο Τηλέραμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *