ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Κάτια Λυγίζει! Αποφασίζει να πει που βρίσκεται η Ελπίδα

Δραματικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ που θα καθηλώσουν τους φαν της σειράς.

Θα δούμε πως θα έχουμε σημαντικές ανατροπές με το Μιχάλη να χωρίζει την Άννα και να έρχεται ξανά κοντά με την Μαρίνα  και την Έλλη να πέφτει θύμα απαγωγής.

Η Έλλη δέχεται επίθεση έξω από το σπίτι της…Η κοπέλα περνάει δύσκολες ώρες, γεμάτες αγωνία. Όταν οι δικοί της αντιλαμβάνονται την απουσία της, αρχίζουν να την ψάχνουν ανήσυχοι κι υποψιάζονται απαγωγή.

Η σχέση της Ρένας και του Αντρέα περνάει άλλη μία δοκιμασία, καθώς ο Αντρέας έχει επιστρέψει στο σπίτι της Κάτιας, ώστε να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Έλλης. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή εξαφάνισή της…

Η Μαρίνα πείθει τον Κωστή ότι πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτούν την εξαφάνιση της Έλλης, προκειμένου η Κάτια να εξαναγκαστεί σε αποκαλύψεις για την τύχη του δικού τους χαμένου παιδιού.

Ο Κωστής λέει στην Κάτια πως αυτός απήγαγε την Έλλη με σκοπό να του ομολογήσει η ίδια πού είναι η Ελπίδα. Η Κάτια υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Έλλης κρύβεται η Μαρίνα και βάζει τον Αντρέα να την παρακολουθεί.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Δέσποινα μιλάει με τον Ανδρέα για την μικρή Ελπίδα και τι πραγματικά της συνέβη

Η Έλλη προσπαθεί να δραπετεύσει, ενώ ο Κωστής πιέζει την Κάτια να του αποκαλύψει πού είναι η Ελπίδα. Ο Αντρέας βλέπει τον Κωστή να συναντιέται κρυφά με την Μαρίνα και τους ακολουθεί…

Η Κάτια, σε αγωνία για την τύχη της Έλλης, επιμένει πως την απαγωγή την έχουν οργανώσει ο Κωστής με τη Μαρίνα και ενημερώνει τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις κακές σχέσεις που διατηρούσε ο Κωστής με την Έλλη.

Η Κάτια βάζει κάποιους να χτυπήσουν και να απειλήσουν τον Κωστή. Ο Κωστής μαθαίνει από τη Ρία και την Σοφία ότι ο Μιχάλης τα ξαναβρήκε με τη Μαρίνα και τσιτώνει.

Της κάνει σκηνή, λέγοντάς της ότι ο Μιχάλης την πλησίασε, γιατί υποψιάζεται πως είναι μπλεγμένη στην απαγωγή της Έλλης. Στο μεταξύ Κάτια και Κωστής έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση για Ελπίδα και Έλλη…

Η Έλλη προσπαθεί να το σκάσει από την αποθήκη χωρίς επιτυχία και παράλληλα αρρωσταίνει, ανεβάζει πυρετό. Η Κάτια κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τον Κωστή, βάζοντας στο παιχνίδι της και την Αλίκη. Ο αστυνόμος παίρνει κατάθεση από τον Κωστή και προσπαθεί να καταλάβει αν οι υποψίες της Κάτιας είναι βάσιμες.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδια 147-148-149-150

Ενώ η Μαρίνα και ο Μιχάλης τα έχουν ξαναβρεί, εκείνη βασανίζεται από τύψεις που δεν του λέει την αλήθεια για την Έλλη

Καθώς ο κλοιός στενεύει, η Μαρίνα, η Μάρθα και ο Φώτης καταστρώνουν σχέδιο για να αφήσουν ελεύθερη την Έλλη, χωρίς αυτή να τους καταλάβει…

Τα περιθώρια για τον Κωστή στενεύουν, καθώς η Αλίκη καταθέτει στοιχεία εναντίον του και πλέον θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Έλλης.

Στο μεταξύ η Έλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει, αλλά οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν, καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Η Μάρθα και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Μαρίνα να εγκαταλείψουν το σχέδιό τους με τον Κωστή και να ελευθερώσουν την Έλλη, διαφορετικά θα μπουν φυλακή.

Ωστόσο ο Αστυνόμος φέρνει κάποιες ειδήσεις που τρομοκρατούν την Αλίκη και αναγκάζουν την Κάτια να πάρει την απόφαση να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το πού βρίσκεται η Ελπίδα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *